Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Sexkoferi za djecu

Photobucket
Sexkofer

"Demokratski zanat" naziva berlinski Senat izvršenje Gender-Mainstreaming politike u osnovnim školama. Od početka nove školske godine, preobraćaju se djeca od prvog razreda na toleranciju prema protuprirodnim seksualnim nagonima s pomoću "sexkofera" . Mjere protiv homofobije je berlinski Senat jednoglasno prihvatio već u Veljači 2010. Radi se o akceptanciji homo-, bi-, trans- i interseksualnih osoba. Kreaciju sexkofera provela je udruga "QUEER FORMAT", koja je izradila i školski priručnik od 173 stranica o homoseksualnim načinom života. Iz tog priručnika nastavnici uče kako djecu privesti na mastrubaciju i orgazam kroz pantomimne igre, i kako obraditi homoseksualne časopise. Nastavnici imaju zadatak djecu ohrabriti na homo-, bi- i transeksualno iživljavanje. Taj sex-program nije zamišljen samo za biološku nastavu, nego obuhvaćava i homoseksualnu umjetnost i povijest. U nastavama za religiju djeca uče da su Biblijske teze zaostale i da danas više ne vrijede. Pseudokršćanska stranka CDU (demokršćanska unija) radikalno promiče sexpolitiku za malu djecu, njihov berlinski političar za obrazovanje, Sascha Steuer, podržava slikovnice - nalaze se u sexkoferima - u kojima se vole dva princa.

Već 1995 su masonski UNO (Ujedinjeni narodi) prihvatili koncept o Gender-Mainstreamingu. 1999 je potpisom Amsterdamskog-ugovora EU obavezala sve njene članice na Gender-politiku. Gender-politika inače niječe postojanje muškog i ženskog spola. Velika Britanija i Australija su već iz dječjih putovnica izbrisale pojmove otac i majka i izmjenili ih s "Roditelj 1" i "Roditelj 2".

Photobucket
Georgia Guidstones

Svijetska masonerija je 1978 isklesala na "Georgia Guidstonesima" svoj konačni cilj, a taj je: smanjiti svijetsku populaciju na 500 milijuna. Uz ratove i epidemije svijetske narode reduciraju i s Gender-Mainstreamingom. Ta bolest je do sada zahvatila samo "zapadni" svijet.

Spas za degeneriranu Europi vidim još jedino u konzervativnim revolucijama europskih desničara ili njenoj islamizaciji, koja je vjerovatnija, jer je bolji dio europskih muslimana uspjeo sačuvati zdrave zakone prirode u svom društvu, dok homoseksualizirani Europljani glume Boga i misle da mogu prirodu prevariti, koja će ih kad-tad itekako kazniti - ona nema milosti prema onima, koji njene vječne zakone ignoriraju. Svijet nije stvoren za narode koji se ne žele množiti i samoodržavati!

Šime Tolić

Post je objavljen 02.12.2011. u 23:18 sati.