Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Obiteljska stanica

Sa laudato.hr-a

Laudato i Tisak media u Arena centru u Zagrebu i Supernova centru u Zadru organiziraju Adventsku obiteljsku stanicu. Svake subote od 26. 11. do 17. 12. u Obiteljskoj stanici od 17 do 19 sati odrzat ce se radionice bozicnih ukrasa pod strucnim vodstvom Tamare Kordic i Martine Simunic. U dvosatnom susretu s djecom voditelji radionica poticati ce na obiteljske vrijednosti kroz iskreni razgovor, igru i druzenje.

"Obiteljska stanica osvjezenje je za obitelji u uzurbanosti shopping centara i mogucnost da se roditelji i djeca druze u kreativnom okruzenju prozetom porukama Adventa – strpljivog pripremanja za najdrazi blagdan Bozica“, istaknula je direktorica Laudata Ksenija Abramovic dodavsi "kako ce se ovom projektu zasigurno veseliti malisani koji ce zastati bar na 5 minuta i izraditi poseban ukras za svoje bozicno drvce. "

Obiteljska stanica sudjeluje i u dobrotvornoj akciji za pomoć obiteljima s brojnom djecom. Od prigodne prodaje Laudatovih proizvoda donirat ce se poklon bonovima visebrojne obitelji.

Post je objavljen 02.12.2011. u 10:03 sati.