Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gollynbossy

Marketing

golly&bossy pozivaju na predstavu Šapice

Dragi čitatelji,

Evo su četiri godine da pišemo blog. Prvo smo bili mali blogić, onda smo postali Almost cool, a onda i Cool na Blog.hr-u. Onda smo imali i dezgraciju s imenom koja je srića prošla (druga strana u priči prominila je ime, juhu!). Imamo i Facebooka s više od 500 obožavatelja (aha!), ima i followera na Twitteru.

I tako nas je jedan dan na Facu dočekala poruka:
Photobucket

Momentalno smo procvali, montirali lovorike oko glave i lansirali se u orbitu. Ije da ovi blog pišemo radi sebe, ali opet je lipo kad to ljudi koje ne znaš ovako ništo napišu. Isto tako smo skužili da je Slavko jedan cool lik, a coola nikad dovoljno u životu i sprijatelji smo se s njim i privatno na Facebooku.

Onda nam se prin ništo vrimena opet javi Slavko
Photobucket

Da hoćemo li? Normalno da hoćemo. golly&bossy postaju PiaRuše samo takve!

Jučer smo dobili svoje prvo priopćenje za medije. Koje kaže:

Šapice su predstava za najmlađe u kojoj će se naći i svaki roditelj koji nije zaboravio na dijete u sebi. Kroz poučnu i toplu priču o prijateljstvu, ljubavi i dijeljenju, smještenu pred sami Božić, vode nas Dona i Mrš, dva psa koji to mozda i nisu. Kroz priču, pjesmu i ples naučiti će nas kako je ljubav jedina stvar na svijetu koju kad dijelis s drugima, ostane ti je još više.

U predstavi igraju Ana Gruica, Ivo Perkušić, Nada Kovačević i Slavko Sobin (ujedno i pisac teksta). Tesko je potpisati bilo sto drugo jer je predstava nastala zajednickim radom nase prosirene obitelji koju cine redatelj Ivan Leo Lemo, dizajnerica koja je pomogla s kostimima Monika Sablic, glazbu su radili Slavko, Willem Milicevic, Paola Zekic… Sa scenom su pomogli brojni scenografi iz prijasnjih projekata naseg kazalista, poput Vesne Rezic i naseg stalnog tima, barba Mihe, Miljenka, Nevena, Sinise… Pomogao nam je i DM svojim kolicima koja smo u protivnome mislili ukrasti. Mozda nam sad pomognu jos neki sa tenisicama za kostime, koje bi radje dobili od sponzora nego od svojih tesko zaradjenih novaca

Prvu izvedbu poklanjamo zakladi Ane Rukavine, a na premijeru i ostale izvedbe cije rasporede mozete vidjeti na www.gkm.hr vas pozivamo sve.
U sklopu predstave odrzat ce se i izlozba fotografija napustenih pasa koji traze dom. Ako nam se sjete poslati fotografije. Ako ne, nacrtat cemo ih vlastitom rukom.

Slobodno me srocite malo pametnije nego sto sam srocio sam sebe.


Nećemo mi ništa sročavat, ovo je skroz dobro plus nam se ne da : ) Evo i plakata predstave:
Photobucket

Dakle, pozivamo sve vas u Splitu i okolo da ne časite časa. Obucite najbolju robu na sebe i dicu i pravac Gradsko kazalište mladih po toplu ljudsku priču. Ako udomite pasa još i bolje. A ako još i stavite neke dojmove s predstave nama na zid, onda ćemo znat da je naš prvi PR poduhvat urodio plodom.

Postanite nam i vi fan i vas ćemo isto obožavat i pisat o vama kako što pišemo o Slavku (je li ga gledate u Lozi?)

Vaši
golly&bossy

P.S. Kad smo već kod usamljenih pasaPost je objavljen 01.12.2011. u 12:42 sati.