Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Demokracija služi porobljivanju svijeta!

Photobucket
Dr. David Duke

Poznati američki političar - poznat kao borac za slobodu svijeta od cionizma - dr. David Duke je prošlog petka u Kölnu uhapšen kako bi bio sprječen njegov govornički nastup na jednoj nacionalnoj manifestaciji. Državljanin SAD-a je bez problema doputovao u Njemačku, gdje ga se je proglasilo "nepoželjnim strancem" i deportrialo u sjedište policije. Dr. Duke je sjedio 1989 - 1992 u Zastupničkom domu Louisiane i planira sudjelovati kao kandidat za predsjednika SAD-a slijedeće godine.

Njegovo hapšenje je opravdano Schengenskim sporazumom. Pošto dr. Duke ima zabranu ulaska u Švicarsku, imaju i sve ostale članice Schengenskog sporazuma pravo za zabranu ulaska nepoželjnih osoba. Takve mjere protiv jednog nekažnjenog građana SAD-a do sada nisu poznate.

Nakon što je intervenirao njegov odvjetnik, u subotu rano dr. Duke je pušten na slobodu, pod uvjetom da zemlju napusti za 24 sata. Što je dr. Duke i uradio, u suprotnom slučaju prijetila bi ponovna intervencija. Dr. Duke je najavio pravne mjere protiv državne samovolje.

To su metode navodno "slobodnog" i "demokratskog" "zapadnog kulturnog kruga". Tiraniziraju se osobe koje nikada nisu osuđene za kaznena djela. Jedini grijeh im je što govore istinu o conističkoj okupaciji velikih dijelova svijeta. Ovo što mi danas smatramo slobodom i demokracijom nije ništo drugo nego sloboda za globaliste, da porobe i izrabe svijetske nacije. Da bi današnja pseudo-demokracija mogla stvarno nešto promjeniti, bila bi odavno zabranjena! Dijele narode na stotine stranaka dok nam iza leđa grade svijetsku državu, svijetski narod, svijetsku vladu, svijetsku banku, svijetsku vojsku, svijetsku valutu, svijetsku religiju... htjeli to neki čuti ili ne: ovi cijeli predizborni cirkusi nisu ništo drugo osim farse do konačnog ropstva! Naša navodna sloboda je sloboda na odricanje svoga nacionalnog suvereniteta i biti sretna i zahvalna stoka globalističke diktature. Alternative ne dopuštaju, što je ponovo dokazao slučaj s dr. Dukeom.

Šime Tolić

Njemačka dokumentacija o novom svijetskom poretku


Post je objavljen 29.11.2011. u 12:50 sati.