Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defton

Marketing

Razapet između političkih stranaka

Gledajući na TV ove cirkusante koje nazivamo političarima, ne znam što bih činio, ili bi se smijao ili plakao jer bilo tko, ali doista bilo tko da dođe na vlast bit će kuku meni, kuku tebi, kuku svima. Jedni su iskusni lopovi, drugi su neiskusni političari i nemaju sredstava. Čini se da u Hrvatskoj ima uz četiri milijuna stanovnika imamo četiri i pol milijuna stranaka.

Mediji EPH podržavaju ljevicu, to je bezobrazno očito, kukuriču za Kukuriku gdje god stignu, a o pristranim anketama da ne govorim. Sjednu li oni na tron naše aristokratske države, bit će nam kao Španjolskoj sa Zapaterom, imat ćemo ultaliberalnu sekularnu europsku državu s 85% tradicionalno orijentiranim stanovništvom.

S druge strane vidim licemjerstvo HDZ gdje lažu sami sebi i pozivaju se na kršćanstvo, domovinu i sve što je običnom malom čovjeku sveto i na kraju će to pogaziti, samo malo sporije nego ovi iz kokošinjca. S HDZ-om NE ZNA SE što nas čeka, jer oni su skloni prodavanju svega tako i svojih predizbornih obećanja.

Ostale stranke jednostavno nemaju šanse. Da su se HSP, HČSP i HSP AS ujedinili u jedan možda bi mogli parirat i eto tu im se i HRAST pridruži, mogli bi skupiti 12 mjesta. HSS bi im se mogao pridružiti, ali oni ne odustaju od EU. No i oni su licemjeri, nisu demokršćani kako kažu.

I čini se kao da nema alternative. Između dva zla mora se birati manje, a koje je zlo manje?

No, Bogu hvala spriječen sam glasat. Sabotirali su glasanje u BIH na 30 mjesta u 4 velika grada i nitko neće htjeti ići glasati.

Ali ja mensečini da bi na kraju glaso za VUCU!



Bit će dobro, valja se fokusirati na ono najbitnije, na život u svakodnevnici iz dana u dana.



Post je objavljen 28.11.2011. u 20:31 sati.