Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

U prodaji 34. broj Vrgoračkih novina


U prodaji je 34. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine.
U ovom broju donosimo rezultate ankete Vrgoračkih novina o rejtingu listu i premijerskih kandidata tjedan dana prije izbora. Prenosimo i izvješća sa skupova najvećih stranaka. U ovom broju započeli smo i sa objavom stručnih intervjua – prvi na redu je Jurica Katavić, ravnatelj Dječjeg vrtića „Pčelica“. Vjerujem da će čitatelji iz intervjua moći iščitati pregršt stručnih informacija o djelovanju spomenute institucije. Značajan prostor posvetili smo i dvadesetoj obljetnici prelaska Vrgoračke satnije u redove 4. gardijske brigade, uz izvješće sa skupa, donijeli smo i povijesni pregled ratnog puta satnije, te razgovor sa veteranom. Donosimo i fotoizvješće sa druženja vrgorskih studenata u Vrgorcu. Dosta smo prostora posvetili i kulturi, a u rubrici – Izvori za povijest Vrgorske krajine – objavljujemo novinski članak napisan povodom otvaranja ceste Orah – Vrgorac – Makarska 1976. godine.

Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vjestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, kolumne „Pogled unazad“, „Rock tragovi“, filmska preporuka, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).


Post je objavljen 28.11.2011. u 20:03 sati.