Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Važne vijesti s 31.sjednice Gradskog vijeća



U četvrtak 24. studenog održana je 31. sjednica Gradskog vijeća, a među dnevnim redom našle su se dvije točke koje se izravno dotiču Vrvara i našeg mjesnog odbora. Pod točkom 9. Odluka o donošenju Urbanističkog plana uređenja naselja Varvari - St. Lindi usvojen je Urbanistički plan uređenja naselja Vrvari - St. Lindi. Ovaj dokument predstavlja temelj budućeg razvoja naselja, a posebice prometne infrastrukture, javnih površina i mogućnosti gradnje. Jedini službeni dokumenat sličnog karaktera nastao je davne 1975. godine i samo je djelomično obuhvaćao područje Vrvari.

Pod točkom 10. usvojena je Odluka o odabiru najpovoljnijih ponuda za izvođenje radova na rekonstrukciji, dogradnji i prenamjeni školske zgrade u Varvarima na k.č. 311, K.O. Žbandaj. Najpovoljnija ponuda za izvođenje radova na rekonstrukciji, dogradnji i prenamjeni školske zgrade u Varvarima povjerena je za I. grupu radova, koji obuhvaćaju građevinsko obrtničke radove, radove na izradi vodovoda i kanalizacije, poduzeću GIP d.o.o. iz Karojbe (na ukupan iznos od 1.698.385,70kn+PDV); za II. grupu radova, koji obuhvaćaju elektro instalacije, poduzeću INSTAL d.o.o iz Poreča (na ukupan iznos od 164.862,00kn +PDV); te za III. grupu radova koji obuhvaćaju strojarske instalacije poduzeću Vladimir Gortan iz Pazina (na ukupan iznos od 530.794,29kn +PDV).

Skrećem vam pažnju da je u prvo čitanje proračuna za 2012. godinu uvršten i trošak djelatnica vrtića. Vrtić bi trebao započeti s radom u novoj školskoj godini 2012. s dvije grupe djece. Prvu bi sačinjavala grupa od cca 25 mališana u jaslicama, a drugu 25 djece vrtićke dobi. Na ovim ćemo vas stranicama i dalje detaljno informirati o svim radovima na uređenju naše škole.

Post je objavljen 28.11.2011. u 18:43 sati.