Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

1. Adria advent marathon ...

Održan je jučer u Crikvenici, u organizaciji njemačke firme Meisterchip i u startu zabilježio pun pogodak. Iako sam bio pomalo skeptičan po pitanju organizacije i posjećenosti, moram priznati da je sve bilo za deset, i da tako dobro organiziranu utrku u Hrvatskoj još nisam doživio ...

Dvadeset tisuća letaka podijeljeno je tijekom ljeta po raznoraznim maratonima u Europi, i to je rezultiralo odazivom od preko 500 trkača na sve tri utrke. Najviše ih je bilo na polumaratonu, preko 300, pa 144 na maratonu i 92 na utrci građana. Vrijeme je bilo prekrasno, sunčano i toplo, baš ugodno za trčanje.



Lucija Petrović i Karla Šešelja na drugom i trećem mjestu. Pobijedila je Austrijanka Ophrelia Lahnsteiner ...

Moja ekipica, nas 7 Rivalovaca odlučila se na utrku građana na 5 km. Svi su odradili odlično, Lucija je bila druga žena ukupno, a Karla treća. Ira, četvrta iako su, po ranijem dogovoru, Karla i Ira trčale zajedno, ne svom snagom i skupa utrčale u cilj, čip je odlučio dodiljeliti medalju Karli. Pjeter je trčao fantastično, 21:33, zauzeo ukupno četvrto mjesto, iza trojice odraslih iskusnih trkača. A ima samo 11 godina.



Erkolo Ashenafi, pobjednik današnjeg maratona, htio se slikati s Lucijom ...

Sve u svemu odlična utrka, kako sam mogao čuti, svi su izuzetno zadovoljni, staza je lijepa, nakon utrke svi smo dobili certifikate sa točnim vremenima i plasmanima, rezultati su isti dan stavljeni na internet, cijelu je predstavu vodio iskusni MC Nele, koji bolje poznaje većinu trkača i njihove rezultate nego oni sami.




Post je objavljen 28.11.2011. u 10:42 sati.