Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kamena-kucica-na-skoju

Marketing

~ Ponesi me pjesmo ~

I mene je sinoć ponijela pjesma. Užitak je bio, biti dio mase Spaladium arene, i doista bi bio grijeh izdvajati ili favorizirati bilo koju od izvedenih pjesama, kao i bilo koga od brojnih izvođača. A kako je i nemoguće potpuno prenijeti taj doživljaj, neću ni trošiti puno riči, jer koga zanima, može pročitati više u članku SD. Pa, evo nešto slika, koje će bar donekle dočarati atmosferu sinoćnjeg koncerta.

Ispred jednog od ulaza u Spaladium arenu, pred sam početak koncerta...
Vice Vukov - Ponesi me pjesmo

A zašto Vice i njegova ... Ponesi me pjesmo... a ne neka s koncerta... eto, tek tako. Prva asocijacija mi je bila baš ta pjesma, koju mnogi možda i ne znaju, ili je barem odavno nisu čuli, za razliku od dobro znanih pjesama izvedenih na koncertu.

Klapa Maslina u izvedbi popularne i nezaobilazne... Maslina je neobrana...

gošća koncerta Meri Cetinić i ... U prolazu...i još jednom... u društvu Klape Kumpanji...

Klapa Sv. Juraj HRM, prepoznatljiva po svojoj... Ružo crvena...gost koncerta Oliver Dragojević, i vječni ... Galeb...i još jednom... uz klapsku pripomoć...glumica Arijana Čulina se nekako snalazila u ulozi voditeljice, i sama priznavši da to nije, pa će glumiti smijeh... između ostalog, ne sjeća se ni kad je u životu bila u društvu tako puno zgodnih momaka... pa kaže ako se večeras ne udam, nikad neću... cerekKlapa Sv. Florijan izvela je "legendarnu" uspješnicu sa splitskog festivala...
kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin... reci meni, moja mala, kad bi znala bi li dala... mah
Klapa Intrade je u završnici "zapalila" publiku, i doslovno je digla na noge. A znate kako to već ide, i kako smo u masi povodljivi, pa da su tražili od nas, da dubimo na glavi, mi bi dubili cerek. Šalim se malo, ali nisam ni daleko od istine, jel'da. Sve u svemu, po meni su izvođači maksimalno zaslužili i pljesak i potporu, čime ih je splitska publika obilato i nagradila... ništa čudno ... nima Splita do Splita...thumbupza laku noć ... neka ti bude postelja meka... i pozdravne riječi... da u Hrvatskoj svi rade, i da nitko više ne krade, voli vas Klapa Intrade.

E pa, daj Bože, da doživimo, da se i ta bajka ostvari... eek.Post je objavljen 26.11.2011. u 20:52 sati.