Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Vijesti sa Europskog Prvenstva u kickboxingu održanom u Lignanu Sabiadoru od 02. - 09.09.2011. Marino Faraguna ostao bez medalje.

Na Europskom Prvenstvu u kickboxingu za juniore i kadete u organizaciji svjetske kickboxing federacije WAKO i Talijanskog kickboxing saveza, održanom u Lignanu Sabiadoru od 02.-09.09.2011., u sastavu reprezentacije Hrvatske nastupio je i labinski natjecatelj Marino Faraguna.
Marino, kao dvostruki prvak Hrvatske za starije kadete, i to u semicontactu i lightcontactu u kategoriji do 47 kilograma, te kao viceprvak svjetskog kupa, nastupio je u obje discipline na Europskom prvenstvu, međutim nije uspio osvojiti medalju.
Uspješniji je bio u disciplini semicontacta gdje je osvojio 5. mjesto, dok je u lightcontactu osvojio 9. mjesto.
Ždrijeb mu nije bio naklonjen, jer ga je već u osmini finala dočekao mađarski reprezentativac, a Mađari važe za najuspješnije natjecatelje u semicontactu, od čijih je predstavnika Marino izgubio na dva Svjetska prvenstva. Marino je ovaj put uspješno prošao Mađara, ali ga u borbi za medalju iznenadio britanski natjecatelj. Britanci ipak spadaju u sam svjetski vrh semicontacta, što su pokazali i na ovom natjecanju, gdje su njihovi stariji kadeti ekipno osvojili prvo mjesto.


Post je objavljen 24.11.2011. u 17:21 sati.