Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Završni radovi

Nemam slike ali nisam dugo pisala pa evo update.

Fasada se radi – u završnoj je fazi, mislim da bi trebala kroz tjedan-dva biti gotova. Boju smo odabrali, idemo s varijantom bijela – siva – tamno siva. Tonska skala koju smo odabrali ima nekakav pigment ljubičaste koji se primijeti tek kad se usporedi s ostalima. Uglavnom, meni jako lijepa boja no to je zbilja najmanje važno.

Važnije je to da na pola kuće imamo 15 cm fasade ako se sjećate greške izvođača koji nije u betonu napravio istak na kući (vidi se na 3D verziji) pa je to o svom trošku nadodao u fasadi (na manjim dijelovima imamo 25 cm, na srednjem dijelu kuće 15 cm, a u ostatku 10 cm).

Gletanje je u toku. Farbanje ćemo obaviti sami tokom prosinca (razlog je isključivo financijske prirode).

Mjerenje glazure pokazalo je da još nije spremna za parket, i da bi trebalo uključiti grijanje ako želimo da se posuši prije proljeća. I tu dolazimo do čarobnog kruga. Ne možemo uključiti grijanje jer nam voda nije riješena. A voda nije riješena jer smo morali dva puta raditi šaht za vodu. A sve to zbog nesposobnosti ljudi iz Vodovoda koji su lijeni, odobravaju jedan projekt i rade novi, ne možeš ih dobiti na telefon, a kad ih dobiješ traže da ih mi podsjećamo kada trebaju doći (Nazovite me sutra da me podsjetite pa ću onda možda doći..onda nazoveš pa kaže da ne stigne, neka ga podsjetimo sutra..i tako par tjedana...).

Uglavnom, jako sam frustrirana ponašanjem Vodovoda, a bogme sam lijepo pričala i o HEP-u koji je preko mjesec dana zavlačio pa ni o njima nemam ništa lijepo za reći.

Struja je napokon prikopčana, a voda se, naravno, čeka. Sad smo napravili novi šaht koji je odobren (uz opasku referenta – zašto nemate svjetlo u šahtu??), platili smo sve, čekamo da dođu postaviti vodomjer.
Plin je spreman, čim se voda priključi doći će nam postaviti bojlere i sve uključiti.

Danas baš idem finalizirati nacrt kuhinje koja ide u izradu idući tjedan. Već smo kupili pećnicu na akciji belj

Eto. Neki okvirni plan za useljenje je siječanj. Nadamo se da se neće odužiti, parket je jedini koji nam može stvarati probleme, no naravno nema postavljanja dok pod ne bude posve suh.

Slike stižu.

Post je objavljen 24.11.2011. u 11:48 sati.