Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Održan 1. Martinjski Kup Dušana Koščića

U sklopu Martinjskih dana općine Virje i pod njezinim pokroviteljstvom u nedjelju 13. studenoga održan je 1. Martinjski kup Dušana Koščića u spajanju usisnog voda u sportskoj dvorani Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje. Nastupilo je ukupno 40 ekipa iz sedam županija. Natjecanje je održano za četiri kategorije MA, MB, ŽA, ŽB, a održan je i super kup u kojem se natjecalo osam najbolje plasiranih ekipa u ženskoj i u muškoj konkurenciji.


Najbolje rezultate u kategoriji muških “A” ekipa imala je ekipa DVD-a Paukovec, drugi Johovec, a treća ekipa iz DVD-a Bobovec. U kategoriji “B” za muške prvo mjesto osvojila je ekipa Daruvara, drugo Kunovec, a treće Haganj. U kategoriji “A” za žene prvo mjesto osvojila je ekipa iz Kladara, drugo Leskovca, a treće Rasinje. U konkurenciji “B” prvo mjesto zauzela je ženska ekipa iz Johovca, a drugo plasirana bila je ekipa iz Turnašice.U Super kupu u ženskoj konkurenciji pobjednici su DVD Leskovec, druge su članice DVD-a Veliki Otok, a treće DVD Žiškovec. U muškoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je DVD-u Paukovec, drugo DVD-u Virje1, a treće DVD-u Johovec.


Nakon super kupa snage su odmjerili prvoplasirani iz muškoga super kupa DVD Paukovec i prvoplasirane iz ženskoga super kupa DVD Leskovec gdje je pobjedio DVD Paukovec sa zavidnim vremenom vježbe od 16,19s. Prvoplasirane ekipe u super kupu dobile su osim pehara, novčane nagrade i nagrade sponzora, a ostale nagrade sponzora.


Natjecanje je otvorio sin pokojnog Dušana Koščića, Dražen Koščić, koji je na kraju dodijelio prelazni pehar ukupnom pobjedniku DVD-u Paukovec koji će morati osvojiti tri puta za redom kako bi ostao u trajnome vlasništvu. Na otvaranju prisutnima se obratio donačelnik Darko Tišljar, koji je na zatvaranju podijelio pehare u ženskoj konkurenciji. O liku i djelu Dušana Koščića, dugogodišnjeg vatrogasnog časnika i predsjednika DVD-a Virje govorio je predsjednik DVD-a Virje Drago Hatadi. On je pozdravio prisutne natjecatelje i zaželio im uspjeh na 1. Martinjskom kupu Dušana Koščića, kojeg je organiziralo ovo društvo. Nakon završetka natjecanja podijelio je pehare u muškoj konkurenciji.
Priznanja sucima i sponzorima ovoga vatrogasnog spektakla uručio je zapovjednik DVD-a Virje Saša Gregar.


Na zatvaranju ovog uspješnog i dobro organiziranog natjecanja, riječi zahvale na odazivu uz napomenu da će se vidjeti i iduće godine izrekao je dopredsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin i podijelio pehare i nagrade za super kup.

REZULTATI:

MA

ŽA

MB

ŽB



Post je objavljen 24.11.2011. u 10:13 sati.