Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

KALMETA – UNIŠTENJE TVORNIČKE PROIZVODNJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



KALMETA – UNIŠTENJE TVORNIČKE PROIZVODNJE


Propali prodavač magle Kalmeta hvali na stranačkim skupovima da grad Zadar doživljava gospodarsku renesansu, a da ostali gradovi stagniraju. Već petnaest godina po istoj šabloni propali prodavač magle hvali ludilo, dok hrvatski narod propada ekonomski i duhovno.

Nakon završetka Domovinskog rata, 1995.godine do danas, u gradu Zadru nije otvoren niti jedan industrijski proizvodni pogon što će u budućnosti imati nesagledive posljedice.

Novac stečen nezakonitim radnjama (drogom i dr.) «kartel» je u gradu Zadru ulagao u izgradnju stanova i dr., zbog čega je i uništavao proizvodne pogone jer su se nalazili na atraktivnim lokacijama pogodnim za izgradnju. Podzemni svijet i vladajuće «elite» zadarske županije pronašli su zajednički interes u špekuliranju nekretninama. Zbog njihova «kontroliranog» uništavanja proizvodnje i bogaćenja kupili su cijele četvrti u gradu Zadru. Svima nam je poznato kada se sruši ekonomija da se tako najbolje ruši država.

Propali prodavač magle čijim je aktivnostima došlo do uništenja tvorničke proizvodnje u gradu Zadru to i dalje smatra «uspješnim» poduzetništvom. Dakle, može se reći da i dalje vlada atmosfera tko ugrabi više – bolje kotira. Imaju svoju šablonu i ne žele ništa promijeniti što bi bilo za boljitak hrvatskog naroda, a to je otvaranje radnih mjesta u proizvodnji.
Zadarska županija u samom je vrhu po broju nezaposlenih.


U Zadru, 23. studenog, 2011. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 23.11.2011. u 11:35 sati.