Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Vijest sa Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za starije kadete održanom u Splitu 11.06.2011. Labinjani osvojili 2 odličja. Marino Faraguna prvak Hrvatske u lightcontactu.

Marino Faraguna, državni prvak u semicontactu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, sa titulom prvaka osvojenom u ožujku 2011, ponovio je ovaj uspjeh i na državnom prvenstvu u disciplini lightcontacta u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma i time duplirao titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji u konkurenciji starijih kadeta. Marino je ovim uspjehom postao jedan od rijetkih natjecatelja koji ima titulu prvaka u obje discipline u kojima nastupaju stariji kadeti.Iako je sjajno obavio svoj zadatak na natjecanju, primjećeno je da mu je u prvoj rundi prvog nastupa bila teška prilagodba na natjecanje u lightcontactu, jer je prije samo sedam dana postao viceprvak svjetskog kupa u semicontactu.
Na natjecanju u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba“Mornar“ iz Splita održanom u Splitu, uspješna je bila i Katarina Cukarić koja je postala viceprvakinja Hrvatske u lightcontactu u starijim kadetkinjama u kategoriji do 65 kilograma.


Post je objavljen 23.11.2011. u 00:06 sati.