Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Vijesti sa Otvorenog Kupa u kickboxingu „Kup Grada Sinja 2011“ održanom u Sinju 18.06.2011. Labinjani osvojili 15 odličja i 4 pokala.Katarina Cukarić,Marino Faraguna i Domagoj Josip Kubaj proglašeni najboljim.

Na Otvorenom kickboxing kupu „ Kup Grada Sinja 2011.“, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Knez“ iz Sinja, Labinjani su nastupali u disciplini semicontact, te su ostvarili zavidan uspjeh osvojivši 15 odličja od kojih 9 zlatnih, 4 srebrnih i 2 brončana, te 4 pokala za najboljeg pojedinca po uzrastnoj kategoriji.
Katarina Cukarić je bila najuspješnija u labinskoj ekipi te osvojila 4 zlata, dva u konkurenciji starijih kadetkinja u kategoriji do 65 kilograma i plus 65 kilograma, a dva u konkurenciji juniorki, u kategoriji do 65 kilograma, i kategoriji do 70 kilograma. Time je proglašena najbolja natjecateljica u konkurenciji juniorki i starijih kadetkinja, pa je dobila i dva pokala.
Marino Faraguna osvojio je 3 zlata : dva u konkurenciji starijih kadeta u kategoriji do 47 kilograma i kategoriji do 52 kilograma, a jedno zlato u konkurenciji juniora u kategoriji do 63 kilograma, jer u svojoj kategoriji do 57 kilograma nije imao protivnika. Uspjehom u juniorskoj kategoriji nagrađen je i pokalom za najboljeg juniora.
Domagoj Josip Kubaj osvojio je zlato u konkurenciji dječaka u kategoriji plus 32 kilograma, a ujedno je nagrađen pokalom za najboljeg dječaka na natjecanju. Bilo je to još jedno labinsko finale u kojem su se sastali labinski državni prvaci Domagoj Josip Kubaj i Filip Grbić.
Uspješan je bio i Ivan Augustinović u starijim kadetima u kategoriji plus 69 kilograma gdje je osvojio zlato, dok je u kategorijama do 63 kilograma i do 69 kilograma osvojio srebro.
Ostale medalje osvojili su:
- Filip Grbić – srebro kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma.
- Domagoj Josip Kubaj –srebro kod mlađih kadeta u kategoriji do 37 kilograma
-Filip Grbić – broncu kod mlađih kadeta u kategoriji do 37 kilograma
- Franka Fonović – broncu kod mlađih kadetkinja u kategoriji do 47 kilograma.


Post je objavljen 22.11.2011. u 23:47 sati.