Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijettetoviranja

Marketing

Bol i nesvjestica

Bol

Tetovaze bole, toga svi moraju biti svjesni, nekoga bole vise, nekoga manje, to zavisi od koze i od organizma. U boljim salonima, mozete zatraziti anesteziju ako ste niskotolerantni na bol, medjutim, upravo zbog toga morate uzeti u obzir poziciju na kojoj se tetovirate. Ovo je karta boli tetoviranja na tijelu:



Iznimno je važno da se naspavate prije tetoviranja, 2 sata prije jedete, te da ne pijete alkohol 24 h prije tetoviranja. Iako alkohol smanjuje osjecaj boli, povecava krvarenje. Dobar tattoo majstor ce odbiti tetoviranje ukoliko dodjete pripiti, pijani ili mamurni, iz razloga sto zaostali alkkohol koji ce isparavati kroz kozu, jednako tako ce izbacivati i boju. Dok ste mamurni dodatni problem je i preosjetljivost zivcanog sustava.

Nesvjestica

Nesvjestica je u principu krivnja osobe koja se ide tetovirat, jer prije tetoviranja ne jede nista, ili samo popije kavu. To dovodi do cinjenice da secer u krvi nije stabilan, i prema tome dolazi do nesvestice. Najcesce je zamjeceno kod adolescenata zbog hormona, djevojka koje drze dijetu i ljudi sa problemima sa tlakom.


Post je objavljen 22.11.2011. u 14:31 sati.