Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna viceprvak svjetskog kupa, Katarina Cukarić dvostruko brončana

Vijesti sa Svjetskog Kupa u kickboxingu Bestfighter 2011 održanom u Riminiju od 03. - 05.06.2011.Labinjani osvojili 3 odličja.Marino Faraguna viceprvak.
Na Svjetskom Kupu „Bestfighter 2011.“, u organizaciji svjetske kickboxing federacije WAKO i Talijanskog kickboxing saveza, održanom u Riminiju od03.-05.06.2011., nastupilo je 1950 natjecatelja iz tridesetak država.
Na natjecanju su labinski natjecatelji nastupili u diciplini semicontact, te ostvarili značajan uspijeh osvojivši 3 odličja: jedno srebrno odličje i dva brončana odličja.
Najsjajnije odličje osvojio je Marino Faraguna u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, gdje je postao viceprvak svjetskog kupa, osvojivši drugo mjesto i srebrno odličje. Iako mu ždrijeb nije bio naklonjen, jer je već u prvom nastupu, nastupio protiv neugodnog Talijana Dejvida Pintore, prošolgodišnjeg prvaka u starijim kadetima od kojeg je već tri puta izgubio.Već u slijedećem kolu imao je za protivnika Nikolai Milanova prošlogodišnjeg prvaka svjetskog kupa u mlađim kadetima. Marino je sada pobijedio oba prošlogodišnja prvaka, te si time olakšao put do osvajanja odličja.
Katarina Cukarić osvojila je dva brončana odličja, i to u kategoriji do 65 kilograma kod juniorki, a drugo u kategoriji plus 65 kilograma kod starijih kadetkinja.
Do svojeprve pobjede na svjetskom kupu stigao je i Domagoj Josip Kubaj u kategoriji do 37 kilograma u mlađim kadetima, međutim nije uspio osvojiti odličje.


Post je objavljen 22.11.2011. u 01:10 sati.