Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brak

Marketing

FUCK FRIENDS - iliti prijatelji sa "povlasticama"



Ok ok, ovaj video ima veze sa sexom no ne direktno sa FF.
Brak kao takav je zastarjelo društveno ponašanje koji svakim danom sve više gubi na smislu i jakosti, sve više ljudi su sebični i samodostatni. Pogonjeni vlastitim egom, dokazivanjem i minimalnim kompromisom.
APP ako prođe prođe, ako ne čude se zašto su sami, zašto nitko ne trpi hirove.
Sve je dobro dok su curke mlade i poželjne no godine čine svoje i ako na vrijeme se nisu "uglavile" zamjeni ih mlađi sportski model ;)

dok nisam jedan dan sjeo i razmislio nisam uvidio da postoji više tipova FF:
- frendovi smo i ponekad se kresnemo onako bez obaveze
- nismo frendovi i kresnemo se ponekad
- krešemo se redovito, družim se a nismo skupa
....

Tražim si vezu ali zašto odbit usputni flert koji možda preraste u nešto više i tako jedan izlazak u kino završi sexom iako mi nije bila namjera niti sam planirao tako svršit večer. Onda je pauza i onda smo se počeli redovito sexat, kao ona ne želi vezu.
U početku tog našeg druženja nismo si bili jedno drugom jedini, bilo ih je još sa obje strane. No bilo mi je dobro i obustavio sam ostale.. A micica i dalje ne želi vezu ;) Savršenstvo, imam sex, nemam obaveze.. no polako micica bi da mi gledamo filmove, mazimo se, itd. a ne samo sex??? no ne izlazimo nikuda skupa, ne želi upoznat nikoga iz moga društva nikakav rođendan ni slično.. trebali smo kao skupa na more da da .. posvadili smo se.

Iako sam uvijek pazio i koristio kondom, no par puta mi otkazala "naše termine" je bilo mi odmah sumnjivo, znam da nemoze bez one muske stvari duze od tjedan a da joj koljena ne klecaju.. i tako kad smo se našli ljepo mi saopšti kako čeka nalaze da je možda zaražena, jer je imala nekog svog "karizmatičnog" manijaka koji ju je kao i pokrao ??? njezine riječi . i kao da mu je pao kondom i nastavio ju karat bez.
i bla bla.. i tako čekamo mi nalaze nema sexa i eto ga HPV visokorizičan...

eto i što sada reći u 8 mjeseci meni nikad nije pao, a ovdje jedan Karizmatičan i padne mu iz prve i trano sranje. Nismo mi skupa pa da se sad ja ljutim, ali to je jedan osjećaj vlasništva... mogu i ja biti sebičan i reći da me nije briga za njega i nju, no bilo mi je ljepo i sad više nemože,, a nju to muči jer je ispala jeftina jeftina i još pizdarija što ja ostanem bez sexa a i stalni sam joj podjetnik na njezinu pizdariju.
i tako mi kao prodavanje muda pod bubrege kao fina curica ne drogira se ne izlazi.. je a u stanu joj prometnije nego u javnoj kući ;(










Post je objavljen 22.11.2011. u 00:46 sati.