Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defton

Marketing

Bitno.net - novi vjerski portal



Informirajte se, izgrađujte vlastitu vjeru i kulturu, obogaćujte sebe i svoju obitelj – nađite vremena za bitno.net!

Web portal bitno.net! jedinstveni je portal na hrvatskom jeziku, širi i raznolikiji od klasičnih vjerskih portala i dublji i fokusiraniji od općih news portala. Pokrenut je s ciljem da bude svakodnevno internetsko izvorište aktualnih informacija, značajnih tema i zanimljivih priloga za sve one koji žele svratiti pogled na bitno.

Imajući ishodiše u kršćanskim nadahnuću i pozivu Ivana Pavla II. i Benedikta XVI. na novu evangelizaciju, bitno.net pažnju posvećuje raznolikim životnim područjima te aktualnim, zanimljivim i edukativnim sadržajima. Pri tome se poseban naglasak stavlja na područja vjere, duhovnosti, obitelji i roditeljstva te na kulturne društvene i znanstvene teme.

S takvom koncepcijom i sadržajem, bitno.net je namijenjen svima onima koji žele cjelovito razvijati vlastitu osobnost, izgrađivati vjerski pogled na svakodnevni život, produbljivati duhovnost te neprestano obogaćivati sebe i svoju obitelj novim i korisnim informacijama i spoznajama. Želeći biti siguran orijentir u suvremenom moru medija bitno.net objavljuje izvorne autorske članke kvalitetnog interdisciplinarnog tima suradnika – eminentnih stručnjaka na različitim područjima – te odabrani izbor najkvalitetnijih članaka s prestižnih inozemnih i domaćih portala.

Osnivač i vlasnik portala bitno.net! je neprofitna udruga „Centar za cjeloviti razvoj“ iz Splita. Više o tome kako možete podržati ovaj projekt možete saznati ovdje.

Posvetite pažnju bitnome – pratite bitno.net!!

Bogu hvala! :)



Post je objavljen 21.11.2011. u 14:03 sati.