Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Prvenstvo Hrvatske u semicontactu za starije kadete i djecu

Vijest s kickboxing Prvenstva Hrvatske u semicontactu za djecu i starije kadete i Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za Juniore, održanom u Slunju,19.03.2011.Domagoj Josip Kubaj i Filip Grbić prvaci Hrvatske u dječacima, a Marino Faraguna u starim kadetima.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Tigar“ iz Slunja sudjelovalo je 250 natjecatelja iz 30 kickboxing klubova .
Labinski natjecatelji ostvarili su zavidan uspjeh osvojivši 6 odličja, od kojih 3 zlatna, 3 brončana, te pokal za najboljeg natjecatelja u konkurenciji dječaka.
Prošlogodišnji prvak Domagoj Josip Kubaj u konkurenciji dječaka, ponovio je uspjeh te osvojio naslov prvaka države u kategoriji plus 32 kilograma. Ujedno je i proglašen najboljim dječakom prvenstva, pa je nagrađen prigodnim pokalom.
Filip Grbić,prošlogodišnji viceprvak, osvojio je naslov prvaka države, kod dječaka u kategoriji do 32 kilograma. Lani su Filip i Domagoj Josip bili u istoj kategoriji pa su podijelili prvo i drugo mjesto.
U konkurenciji starijih kadeta, Marino Faraguna, postao je prvak države u kategoriji do 47 kilograma. Iako je Marino imao 3 pobjede, za proglašenjem najboljim kadetom falila mu je još jedna pobjeda, jer je kao favorit u svojoj kategoriji bio oslobođen uvodnog nastupa .
Ilaria Milevoj, u starijim kadetkinjama, u kategoriji u kojoj osvajačice medalja spadaju u sam svjetski vrh, osvojila je brončano odličje. Poražena je u polufinalu, u izjednačenoj borbi, od državne prvakinje, tijesno 2:1.
Lucia Demarin osvojila je broncu u kategoriji do 28 kilograma kod djevojčica, a Domagoj Josip Kubaj, ovaj puta u konkurenciji starijih kadeta, u kategoriji do 42 kilograma.

Zlato su osvojili:
-Marino Faraguna –stariji kadet u semicontactu, kategorija do 47 kilograma
-Domagoj Josip Kubaj –dječak u semicontactu, kategorija plus 32 kilograma
-Filip Grbić –dječak u semicontactu, kategorija do 32 kilograma
Broncu su osvojili :
-Ilaria Milevoj – starija kadetkinja u semicontactu, kategorija do 42 kilograma
-Domagoj Josip Kubaj –stariji kadet u semicontactu, kategorija do 42 kg
-Lucia Demarin – djevojčica u semicontactu, kategorija do 28 kilograma

Domagoj Josip Kubaj- osvojio pokal za najboljega dječaka.


Post je objavljen 20.11.2011. u 14:45 sati.