Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Uspjesi naših članova-Promocija_Županijsko prvenstvo 2011 - Ilidža open_2011


Vijest sa natjecanja Dan Colegium Internacional i takmičenja za polaganje pojaseva održanom u Zagrebu 16.01.2011.


U prostorijama Budokai centra Zagreb održano je međunarodno takmičenje na kojem su nastupali natjecatelji Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Nastupilo je 12 članova KBK „ Budokai Labin“
Voditelj Josip Faraguna potvrdio je 6. DAN Budokai- najveći stupanj budokaja u Hrvatskoj, a ujedno i glavni voditelj za kickboxing u budokai školi,a Ernison Šurković je potvrdio 5.DAN, Sakib Burnić 3. DAN, Milan Bratičić 2.DAN, Višnja Faraguna 2.DAN, Marica Faraguna 1. DAN
Majstorski kandidati – nosioci smeđeg pojasa potvrdili su Marino Faraguna i Katarina Cukarić, Dean Milevoj, Ilaria Milevoj
Narančaste pojaseve su osvojili Almir Hodža i Massimo Milevoj.


Vijest sa Kickboxing Prvenstva Županije za sve uzraste u semi i lightcontactu održanom Puli 05.03.2011.Labinjani osvojili 54 odličja.
Ilaria Milevoj i Domagoj Josip Kubaj najuspješniji u labinskoj ekipi. Marino Faraguna dvostruko zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji Kickboxing saveza Istarske Županije i kickboxing kluba «Lav» iz Pule , Labinjani su postigli zavidan rezultat osvojivši 54 odličja, od kojih 19 zlatnih, 23 srebrnih i 12 brončanih. Veliki je to napredak labinskih natjecatelja koji su se sa ovog natjecanja prije nekoliko godina vraćali sa par medalja. Po uzrastnim kategorijama dječaci su osvojili 2 zlata, mlađi kadeti 4, stariji kadeti 5, juniori 4 i seniori 4.
Najveći uspjeh ostvarili su Ilaria Milevoj i Domagoj Josip Kubaj koji su osvojili zlato u semicontactu tri uzrastne kategorije, Ilaria u starijim kadetkinjama do 42 kilograma, u juniorkama do 50 kilograma i seniorkama do 50 kilograma, dok je Domagoj Josip u dječacima plus 32 kilograma, mlađim kadetima do 37 kilograma i starijim kadetima u kategoriji do 42 kilograma.
Rame uz rame uz njih su stali zlatni u dvije uzrastne kategorije Nicole Zahtila kod mlađih kadetkinja u kategoriji +47 i starijih kadetkinja u kategoriji do 50 kilograma. Marino Faraguna u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma i juniorima do 57 kilograma, Almir Hodža u juniorima i seniorima do 74 kilograma u semicontactu, plus medalja u juniorima u lightcontactu. Dvostruki zlatni je i senior Alan Jakupović, sa osvojenim zlatom u semi i lightcontactu u kategoriji plus 94 kilograma. Zlato i srebro su osvojili u svojim kategorijama Filip Grbić, kod dječaka i mlađih kadeta, Nicolas Zahtila, kod mlađih kadeta i starijih kadeta,


Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja „Ilidža Open 2011.-Trofej Grada Sarajeva“ održanom u Sarajevu 26.02.2011. Labinjani osvojili 10 odličja.Katarina Cukarić i Marino Faraguna zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji kickboxing saveza BiH i domaće kickboxing academy Ilidža , nastupilo je 230 natjecatelja iz 39 klubova Hrvatske,Srbije, Slovenije i domaćina Bosne i Hercegovine
Na ovom jakom internacionalnom natjecanju, labinski natjecatelji su kao i prošle godine bili uspješni, te se sa natjecanja vratili kući sa 10 medalja : - 3 zlata, 3 srebra i 4 bronci.
Zlato su osvojili :
- Katarina Cukarić-u kadetinjamama u kategoriji do 65 kg u lightcontactu
-Katarina Cukarić- u juniorkama u kategoriji do 65 kg u lightcontactu
-Marino Faraguna– u kadetima u kategoriji do 47 kg u semicontactu
Srebro su osvojili :
- Almir Hodža - u kadetima u kategoriji plus 69 kg u semicontactu
- Almir Hodža – u kadetima u kategoriji plus 69 kg u lightcontactu
- Almir Hodža -u juniorima u kategoriji do 74 kg u semicontactu
Broncu su osvojili :
- Katarina Cukarić – u juniorkama u kategoriji do 65 kg u semicontactu
- Katarina Cukarić- u kadetkinjama u kategoriji do 65 kg u semicontactu
- Marino Faraguna– u kadetima u kategoriji do 47 kg u lightcontactu
- Almir Hodža -u juniorima u kategoriji do 74 kg u lightcontactu




Post je objavljen 20.11.2011. u 13:42 sati.