Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

New rewievs: Madonna-'Give me all your love', Rihanna-'We found love' & 'You da one'

NOVE RECENZIJE:
Madonna-'Give me all your love'
| Avril Perry. Katy Lavigne.|
_Nakon izgubljenog rata protiv hortenzija, Madonna se stacionirala u studiju gdje i danas snima pjesme za izdavanje svog 12. albuma u 2012. godini.
_Novi single pop kraljice 'Give me all your love' je pronašao svoj put do virtualnog prostranstva u nedovršenom obliku, no i iz demo-a se dade naslutiti zgotovljeni produkt.

Izgleda da Madonna nikada neće prigrliti svoje godine jer ih tamani u liku i djelu pa tako neprirodno pomlađenu pojavu prati još nezrelija glazbena tvorevina. Klijentica zna što želi pa će svježinu i vedrinu kupiti kod specijalista plastične kirurgije ili glazbene produkcije. Vokal joj je obrađen da zvuči kao umiljata predvodnica srednjoškolskog tima navijačica, a instrumental zanimljivo složen electro aranžman s gitarskim motivom. 'Give me all your love' je u konačnici zarazna i zabavna pop pjesmica koja ne reflektira pjevačičin staž, ali pokazuje njezinu prilagodljivost i neprolaznost (također simboli branda). Veseli ton može biti inspiriran povijesnim periodom, ali isto tako se može reći da je sretna pjevačica sama po sebi retro.
Sažetak TXT-a: Ljubav bez glupih igrica.
_Je li Madonnina razigranost posljedica ujednačavanja sa suvremenicama ili je još uvijek energičnija i dominantnija od svih njih? Naš odgovor na pitanje (temeljen na ovoj pjesmi) ide u korist Lady Gage.
Ocjena:3/5

Rihanna-'We found love'
|Recesivna ljubav.|
_Početni single sa šestoga studijskog albuma 'Talk that talk'.

_Rihanna servira nove pjesme jednu iza druge kao fast food. Pitanje je koliko bi se dobilo da umjesto predpripremljenih pjesama, aktivno sudjeluje u procesu njihova nastajanja (Vjerojatno ne puno). 'We found love' je producirao Calvin Harris, a on nije imao veze s 'Only girl in the world' što se kosi s našim konotacijama reprodukcije. Pjesma nema puno teksta pa je pjevačica morala prenijeti poruku vokalnim kukanjem i skepsom u beznađu osornih electro figura.
Best part:Yellow diamonds in the light, And we're standing side by side.
_Svjetski hit, dakle isplatilo se ponoviti formulu (ovaj puta s malo više grebanja opsjenjene površine života u tuzi).
Ocjena:-4/5

1+1 gratis

Rihanna-'You da one'
|Poklopljeni afiniteti.|
_ Album 'Talk that talk' će sigurno izroditi nekoliko hitova jer par već je s 'You da one' i 'We found love'.

_Drugi single ne donosi neku novu Rihannu, bas kao ni prvi, ali se ogleda s uzorima pjevačičinog individualnog stila ('Rude boy', 'What's my name', 'Man down'). Bilo je za očekivati da će traženi Dr Luke, miješati Rihanni urođen reggae sa svojim trenutačnim fetishom-dubstepom. Sve je sjajno producirano, kao omaž pjevačičnoj karijeri do trenutka kada doktoru proradi taština pa mora označiti svoj teritorij slalomom ispred finalnog refrena koji zvuči kao dubaiska enklava na Barbadosu.
Sažetak TXT-a: Ljubav ili seks, svejedno.
_Gotovo genijalna kombinacija: urbanog i ruralnog, izoliranog i globalnog, seksualnih poriva i ljubavnih emocija, jednostavnih riječi i kompleksne dikcije; zaključak- milijunska transakcija otočanke i glazbenog mogula.
Ocjena:4/5

Post je objavljen 17.11.2011. u 19:54 sati.