Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

Slijedi ugradnja stolarije...!

Da, kad je kapa stavljena da ne kisne glava može se odahnuti, svima nam je jedna briga manje, svima je lakše i svima drago da smo ove godine, krajem 10-tog mjeseca uspjeli limom pokriti Planinarski dom. Već smo objavljivali kad je to bilo, ko nam je sve pomogao za nabavku lima.
Važno je napomenuti, da je glavni majstor limar bio Ivo Lovrić, koji je za dva dana vikenda radio bez dnevnice, kako je sam rekao „ to je od mene“. Jednu dnevnicu (nedjelja) također je dao od sebe limar Josip Domić.A gospodin Mijo Lovric darovao je sarafe za krov u vrijednosti 70 KM.
Možda još ponešto saznate u budućnosti o pokrivanju krova planinarskod doma, međutim kako dolazi zima radnihe aktivnosti neće biti, al nema razloga da ne napišemo šta je sljedeći korak i šta nam treba za realizaciju istog. Do proljeća bi trebali sakupiti financijska sredstva za ugradnju stolarije. Konkretno za sada nemamo dobavljača, vrstu, cijenu, imamo samo specifikaciju stolarije, no neznaći to da trebamo čekati. Tko god može da pomogne u prikupljanju novčanih sredstava za stolariju, da uplati na naš transakcijski račun ili da planira pomoći do početka ugradnje bit će to zaista dobro i za pohvalu. Kako se vidi iz predhodnih prikupljenih sredstava tko nam sve pomogao, da se dobro sagradilo, da se štedilo, dobrovoljnim radom gradilo, to bi trebalo da bude poziv drugima, da dadnu svoj dobrovoljni prilog, svoj doprinos izgradnji Hrvatskog Planinarskog doma na Vlašiću.
Zato Vam postavljamo na ovaj blog transakcijski račun Planinarskog društva „Paklarske stijene“ sa podacima i mogućnostima uplate iz drugih zemalja odnosno u drugim novčanim sredstvima plačanja;

Transakcijski račun PD „Paklarske stijene“ je: 306-052-00002695-07, otvoren u Hipo Alpe adria banci
Dd Mostar, Poslovnica Travnik. SWIFT HAABBA22 BA 39 3060 2037 8064 2278 – Za inostranst.

Nemojte razmišljati, pomozite u izgradnji Planinarskog doma... da što prije mognemo u njegovim sobama prespavati i od domara zatražiti da nam donese točeno pivo ili šljivu rakiju. Valjda ćemo to doživjeti...!
Hvala na strpljivosti i odlučnosti...!

Još jedan pozdrav na planinarski naćin ....


Post je objavljen 16.11.2011. u 22:45 sati.