Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

O nogometu, numerologiji, broju 11... (2.dio)

Iz analiza koje sam tijekom protekle dvije godine obavila na ovom blogu razvidno je od kolike su važnosti osobni brojevi godine, mjeseca i dana svakog pojedinca. Primjera ima zaista puno, ali sad nije prilika da ih navodim.

Ovo navodim zbog datuma 11.11.2011. koji je izazvao puno zanimanja u cijelom svijetu, ali i različitih tumačenja.

Ovako sam po sebi, ovaj datum ne može imati neke posebne važnosti za ljude pojedinačno, jer za ono što im se dešava puno su važniji njihovi osobni brojevi.

Datum može biti važan za cijeli planet , možda se nešto i desilo od planetarne važnosti,ali to prosječnom čovjeku nije vidljivo. Znači, moglo je biti nekih promjena, ali na energetskoj ili duhovnoj razini – ali to nije tema ovog posta.

Tema je nogomet, odnosno kako su osobni brojevi Hrvatske i Turske, brojevi nogometaša i izbornika odličan pokazatelj onoga što se na utakmici dogodilo.

Najprije Hrvatska. Ove godine je u osobnom broju 4, a 4 je i broj univerzalne godine – što uvjetuje jače vibracije ovog broja za Hrvatsku nego za neku drugu zemlju s drugim osobnim brojem godine.

11.11 je Hrvatska imala ova tri osobna broja: 4 – godina, 6 – mjesec, 8 – dan. Za broj 8 sam već nekoliko puta naglasila da je to energetski najsnažniji broj, broj velike energije, izdržljivosti, odlične organizacije i velikog uspjeha – ako se realizira pozitivno. Mjesec u broju 6 naglašava odnos prema odgovornosti, nagrađuje prethodno odgovoran rad, a kažnjava se neodgovornost.

Slaven Bilić, rođen 11.9.1968. ( po nekim kolegama numerolozima trebao je doživjeti potpuni debakl sa dva broja 11 – datum i dan rođenja), međutim o tome što broj 11 zaista donosi svojem vlasniku objasnila sam u prethodnom postu. A njegovi osobni brojevi tog dana bili su: godina -6, mjesec -8, dan -1. Svi koji su iole nešto naučili čitajući ovaj blog znaju da je iole pozitivna osoba s takvim osobnim brojevima jednostavno morala uspjeti.

Turska je tog dana imala ove osobne brojeve: godina -7, mjesec-9, dan 2/11. Za broj 9 smo rekli da je broj završetaka, a broj 2 donosi veliku nervozu, neodlučnost i nedostatak prodornosti. Osim toga kombinacija brojeva 2/11 i 9 je izuzetno teška u svakom smislu, jer svaki broj ima energiju i osobine potpuno suprotne onom drugom – i o tome sam već pisala. Hrvatska je taj dan imala puno moćnije brojeve. Godina u broju 7 je godina mira i svojevrsne izolacije.

Guus Hiddink, rođen 8.11.1946., taj je dan imao ove brojeve: godina -5, mjesec -7, dan -6. Godina u broju 5 donosi puno promjena, nestabilnosti i nesigurnosti, mjesec u broju 7 potiče prilike za samoću i izolaciju, a dan u broju 6, isto kao i godina, poziva na odgovornost. Taj je dan „dobio nagradu“ kakvu je zaslužio.

Nogometaši koji su dali golove imali su na majicama, redom, ove brojeve: 18, 17 i 5. Broj 18 je najagresivniji od svih brojeva 9, za koji znamo da je, između ostalog, i broj sporta.
Broj 17/8 i broj 5 energetski su najsnažniji brojevi.

Današnji dan, kad se igra uzvrat, za Hrvatsku je u broju 3, a za Tursku 6.
Biliću je dan u broju 5, a Hiddinku 4.

Utakmica će biti vrlo živa, možda sa preokretima u toku igre – brojevi 3 i 5, a turski izbornik se nije došao predati bez borbe – broj 4 mu daje upornost i tvrdoglavost, ali i teškoće u realizaciji.

Puno osobnim brojevima igrača, ali i sudaca.


Post je objavljen 15.11.2011. u 17:34 sati.