Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Interludij: bioenergija i nogometaši

Inače se držim muško-ženskih odnosa, no uhvatila mi je pozornost tema toliko odvratna da osjećam potrebnim oglasiti se. Današnje novine donose izvještaje o tome kako je "poznati bioenergetičar iz Splita", D.B., osigurao pobjedu Hrvatske reprezentacije protiv Turske. Navedeni bioenergetičar nastavlja kako je posebno pomagao Ćorluki, "za koga mu je netko u zadni čas javio da nešto s njim ne valja" (kako onda to nisi i sam osjetio, lakrdijašu?) Dalje tvrdi kako je "danas cijeli iscrpljen jer je vrlo intenzivno slao energiju u Istanbul".

Na ovo se može reći samo jedna stvar:Štoviše, pronašao sam i članak u Slobodnoj Dalmaciji u kojemu se Slaven Bilić "zahvaljuje i bioenergetičaru". Ako je to stvarno rekao, onda jao si ga nama...

Navedeni bioenergetičar dodaje "kako je nudio i Blanki Vlašić svoje usluge da bi je doveo do svjetskog rekorda, ali ona mu se nije nikada javila". Nije se javila čovjeku koji bi joj placebo efektom ljubazno ukrao dio zasluga za njena izvanredna postignuća i teški rad? Zamislite drskosti! Što si ta žena uopće umišlja tko je?

Istup ovog bijednog nadriliječnika i (ako je to stvarno istina) potpora koju je dobio od Bilića su odvratan pokušaj da se uspjeh Hrvatske reprezentacije i teški rad 11 mladih, vrijednih i upornih momaka omalovaži i pokrade za besramnu osobnu promidžbu.

Novine koje na naslovnicama publiciraju ovu farsu i žutilo trebale bi se pokriti ušima zbog sramotnog poticanja šarlatanstva. Ljudska glupost i pohlepa rijetko padaju niže od ove grane. Sramite se!
Post je objavljen 13.11.2011. u 11:29 sati.