Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTO SE KRIJE IZA IGRE HDSSB-a, KOJI SU U SABORU RH, 27. listopada BILI DOBRI KAO POSLUŠNE OVČICE?





ŠTO SE KRIJE IZA IGRE HDSSB-a, KOJI SU

U SABORU RH, 27. listopada BILI DOBRI

KAO POSLUŠNE OVČICE?




Tog dana gledao sam tu sramotnu i nisku raspravu zastupnika u Saboru RH. Na sjednici je jedva bilo 20-tak ljudi. Iako je predsjednik HDSSB-a Dinko Burić javno kazao da neće sudjelovati u HDZ-ovim raspravama. Između ostalog HDSSB-ovci su prije toga glumili kako ih je Andrija Hebrang, zamolio da se pojave u Saboru. Burić je najprije kazao da neće sudjelovati, da će bojkotirati rad, a poslije su ipak on i njegovi došli na raspravu, koja se je održala i 28. listopada, kada je Sabor RH raspušten zbog predstojećih izbora.



U Saboru su se pojavili SDSSB-ovci u Slavonskoj narodnoj nošnji. Kao prvo, Burić iz nekih svojih razloga licemjerno je postupio. A iz toga proizlazi da su oni „svi isti“, i da gotovo nema kakvih razlika. Ja mislim da nije dobro da se u bilo kakvoj uniformi dolazi u parlament. Jer to iovako podijeljene hrvatske građane, može još više podijeliti. Ako se Hrvatska kultura dijeli onda tu nema baš sreće. Što bi bilo kad bi se u Saboru na isti način podijelili: Podravci, Zagorci, Prigorci, Bilogorci, Moslavci, itd. Oni svi bi htjeli ili mogli tražiti svoju državu.



Upravo zbog toga je i nestala Jugoslavija, koja se je podijelila prema nacijama. To sve nije opet dobro, osim toga što drugi ljudi imaju od toga koristi? Mogu reći da to donosi samo zlo za jedan Hrvatski narod. Sad u Hrvatskoj je najveća kriza od Drugog svjetskog rata. Sve stranke se ponašaju isto – a Hrvatska se više tone nadolje. Pitam se: koliko su puta Hrvati ispali majmuni, kada su svoj glas dali takvim političarima, koji muljaju, lažu i varaju…



Crkva je rekla DA u EU-smo, dok HSP-e tu tezu da uđemo u EU ne podržava. Anto Đapić uvijek prije izbora oblači crno odijelo, a Ante Prkačin „obilno“ je pljuvao po liku i djelu Ante Đapića i takvog HSP-a. Sada Prkačin se je stavio pod isti krov sa Đapićem. Što da kažem – sve je to jedno bolesno ruglo i sramota. To je dokaz da smo nezreo narod. Jer brzo zaboravljamo što je bilo jučer.



U Bjelovaru, 10. 11. 2011.




Vođa pokreta „Štit“:

Branko Stojković


Mob: 095/814-82-90

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr

Post je objavljen 10.11.2011. u 17:52 sati.