Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

VG HUMANITARAC ZA IVANA GAVRICA

Vrijeme: subota u 22:00 - nedjelja u 5:00
Lokacija: Klub 100, Velika Gorica
Više informacija
PRUZIMO RUKU POMOCI - Humanitarni koncert za Ivana Gavrica
12.studenog 2011. godine
Potaknuti Ivanovom velikom snagom i upornoscu u borbi s teskom bolesti, mi takodzer nastavljamo, odlucni u borbi da mu pomognemo na dugom putu oporavka koji se nalazi pred njim. Pozivamo Vas da se 12. studenog 2011. godine ponovno, u velikom broju, okupimo u velikogorickom Klubu 100 s istim plemenitim ciljem – maksimalno pomoci u financiranju Ivan...ovog lijecenja i rehabilitacije.
Humanitarnim koncertom odrzanim 7. svibnja 2011. godine pokazali smo kako zajednickim snagama mozemo uciniti velike stvari, a ujedno se i dobro zabaviti. Prikupljena sredstva uvelike su pomogla Ivanovim roditeljima, pogotovo obzirom na tesku financijsku situaciju obitelji Gavric. Naime, nijedan od Ivanovih roditelja nije u radnom odnosu, a svakodnevno se suocavaju s visokim troskovima terapija i lijekova. Stoga Vas pozivamo da se odazovete ovoj akciji kako bi pokazali koliko nam je vazno zajedno s njima sudjelovati u ovoj borbi.
Ivanovi zdravstveni problemi poceli su u kolovozu 2010. godine, kada mu je naglo pozlilo te je dobio prvi epilepticni napad. Pocetni slabi i povremeni epilepticni napadaji ubrzo su se pojacali i postali znatno ucestaliji, te mu je u KBC Sestre Milosrdnice dijagnosticiran postinfekcijski limbicki encefalitis. Identificirana su mu ostecenja na mozgu i lezije zbog kojih je Ivanu ošteceno kratkotrajno pamcenje i centar za hodanje. Cesti i intenzivni napadaji i mioklonizmi (nekontrolirani trzajevi misica) onemogucili su rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama, te se fizikalna terapija od tada provodi kod kuce. Ivanu je nekoliko puta korigirana terapija, te je lijecen u mnogim bolnicama, sve bez znacajnijih poboljsanja, jer radi se o nepredvidljivoj i nedovoljno istrazenoj bolesti. Iako je pred njim dug i zahtjevan put prema oporavku, Ivan ne gubi volju i odlucan je ozdraviti.
Program u Klubu 100 počinje u 22 sata, a prije toga nam se pridruzite u caffe baru Lobby. Ulaznica za koncert iznosi simbolicnih 20 kuna, a pozivamo sve ljude dobre volje da svoju pomoc pruze donacijom na broj ziro racuna u Erste banci 2402006-3102042555. Dobrovoljni novcani prilozi moci ce se predati na za to predvidzenim mjestima na samom koncertu kao i u caffe baru Lobby na dan koncerta. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su financijski kao i organizacijski doprinijeli ovom humanitarnom dogadzaju, gradu Velika Gorica i Klubu 100 za financijsku pomoc i ustupanje prostora odrzavanja koncerta, caffe baru Lobby kao i svima Vama koji cete svojim dolaskom ili novcanim prilogom podrzati ovu inicijativu.

Post je objavljen 10.11.2011. u 08:08 sati.