Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elconstido

Marketing

Idemo sad za ozbiljno!


Hvala Zorrou (ili Zorrici) na komentaru i slažem se: od hvale nit' se živi, nit' se netko udebljao. Najmanje što se može učiniti je postaviti link za ''Šunju'', a Vi ga, dragi čitatelji, slučajni prolaznici i putnici namjernici možete pronaći u boxu s desne strane koji je rezerviran za linkovlje i preusmjeravanja znatiželjnika kao takvih.

Još kada se ne bi ubacivale ove reklame sa strane...

E, sad... Možda bi bilo korisno manje pisati radi samog pisanja, a više radi održavanja kontakta i redovitog informiranja zainteresiranih o radu našeg malog ansambla, pa ću ovu priliku onda i iskoristiti upravo za marketing, promociju, promidžbu i PR našeg malog ansambla.

Zadnjih nekoliko tjedana smo proveli u hibernaciji, skupljali smo plodove jeseni kako bismo lakše spremni dočekali zimske dane, pa sad krećemo putem novih avantura.

A one za nas znače gaže, angažmane i svirke, a za vas, dragi čitatelji, prilike za dobre provode.

Pa kad smo već kod potencijalno dobrih provoda, možemo Vas razveseliti s tri termina na koje Vas rado pozivamo.

Prvi od njih je 12. studenog (subota) u Pakracu, u Caffe baru ''Ruža''. Ima već nekoliko mjeseci kako nismo tamo svirali, pa pozivamo sve koji su se zaželjeli milozvuka našeg malog ansambla neka dođu. Bit će i nekih noviteta!

Slijedeći je 18. studenog (petak) u Klubu ''Alfa'' u najvećem brodu na svijetu, Slavonskom Brodu. Tamo još nismo imali prilke svirati, pa sve koji su u mogućnosti pozivamo neka dođu na druženje.

Treći je termin 19. studenog (subota) u Pivnici ''Roadhouse 69'' u Garešnici. I tamo nam je prvi put, svi koji su tu subotu slobodni i voljni i više su nego dobrodošli.

Što još za kraj? Pozdrav svima koji čitaju ove retke i nadam se kako se i vidimo na nekoj od ove tri gaže koje nam slijede.

Živi bili i ostali!



Post je objavljen 06.11.2011. u 22:48 sati.