Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

KONTINUIRANA IZBORNA PRIJEVARA U HRVATSKOJ

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


KONTINUIRANA IZBORNA PRIJEVARA U HRVATSKOJ

Izborna prijevara - kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine

Stranci hrvatskog zajedništva sve se više javljaju ljudi, odnosno obični aktivisti, nezavisni mediji i nezavisni novinari s ciljem suprotstavljanja mogućem namještanju izbora u RH (lokalnih, parlamentarnih i predsjedničkih) zbog dodavanja, oduzimanja, brisanja glasova i krivotvorenja ishoda izbora ili glasovanja. Najveći je problem što na biračkim mjestima nema kvalitetnog nadzora izbora zbog čega se navedene kriminalne radnje i događaju.

Zbog sve većih primjera razotkrivanja kriminalnih izbornih radnji dostavljamo načine na koje se to radi. Dvije najače stranke, SDP i HDZ, programe po kojima su izabrani nisu ispunili, a već sada najavljuju iste kandidate i za sljedeće izbore. Isti ne žele kvalitetan nadzor izbora jer preko takva načina i dalje osvajaju vlast preko koje posjeduju političku moć.

Današnje ankete već su proglasile pobjednike, a izbori se još nisu ni održali i gle čuda opet pobjeđuju SDP i HDZ. Iz navedenog je vidljivo da dodavanje, oduzimanje, brisanje glasova, krivotvorenje ishoda izbora ili glasovanja ne nadzire kvalitetno nitko u Hrvatskoj. Sada se u Hrvatskoj razotkrivaju velike korupcijske afere, a nitko ne nadzire izbore zbog čega hrvatski narod ima veliki problem jer su SDP i HDZ već pobjednici prije nego što su izbori i počeli.

Sljedeći su načini namještanja izbora u RH, a koji više nisu uopće tajna:

1. Po pojedinim naseljima netko drugi glasa u ime ljudi koji su u inozemstvu ili građana koji ne izlaze na izbore. Ubaci se više zaokruženih listića za određene osobe koje uopće ne izlaze na izbore.

2. Na dan izbora kontroliraju se biračka mjesta i listići, a kada se biračka mjesta zatvore preko, određenih skupina kontroliraju i brojenje glasova. Kod brojenja glasova odlučuju tko će proći, a tko ne.

3. Već je bilo primjera dovoženja brodovima biračkih kutija s naših otoka kada su se tijekom plovidbe ubacivali novi listići ili su se zamjenjivale nove napunjene kutije.

4. U pojedinim izbornim jedinicama često je zabilježeno mijenjanje glasačkih kutija s duplim glasačkim listićima s istim rednim brojevima dok putuju od glasačkih mjesta do županijskih sudova.

5. Županijsko, gradsko i općinsko izborno povjerenstvo oglušuje se na nepravilnosti ili neće da ih vidi. Pojedini predsjednici Županijskih i Općinskih sudova u funkciji su pretežito takvih radnji iz razloga što su politički imenovani na takve funkcije.

Većina hrvatskog naroda ne podržava njihove izborne prijevare, ali određeni dio kojega su izmanipulirali ipak se priklanja njihovu načinu bez obzira što ne vide nikakav konkretni izlaz iz kolapsa u kojem se nalazi RH.

Može se reći da su gore navedene radnje najopasnije za civilizirano društvo jer izravno ruše demokraciju i stvaraju atmosferu nesigurnosti i nepovjerenja kod hrvatskih građana.

Sada u Hrvatskoj vlada depresija koja je povezana s izborom uvijek istih kandidata u pojedinim izbornim jedinicama koji nemaju više što ponuditi hrvatskom narodu pa ni ono najbitnije, a to su radna mjesta, sigurnost, prosperitet i dr.

Zbog kontinuiranih izbornih prijevara SHZ će u narednom razdoblju upućivati građane da ako na sljedećim izborima uvide nepravilnosti da podnesu kaznene prijave iz članka 121. KZ-a RH - Izborna prijevara ( «Tko dodavanjem, oduzimanjem, brisanjem glasova ili na drugi način krivotvori ishod izbora ili glasovanja, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine»).

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. USKOK-u
4. GONG-u



Zadar, 6. studenog 2011. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE





Post je objavljen 06.11.2011. u 18:31 sati.