Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

I VI PITATE "ZAŠTO?"

I vi pitate: „Zašto?“

Zar su za Boljkovca trebali i specijalci pod fantomkama?



Anto Nobilo, odvjetnik od uhićenog Josipa Boljkovca, kaže da je takvo uhićenje: „Smiješno i sramotno“. Te, Nobilo je između ostalog komentirao: Zašto je trebala tolika policija? Očito je, da Anto Nobilo misli za sebe da je najpametniji čovjek na svijetu. On tu „fol“ suosjeća sa nekim „starcem“, koji je nemoćan, a u biti s druge strane brani i zagovara komunističke zločine od Boljkovca. Činjenica je, da Antu Nobila, Milorada Pupovca, Stjepana Mesića i druge njihove satelite nije briga – što je Boljkovac sa svojim naoružanim partizanima izvlačio ljude iz njihovih kuća i ubijao ih nemilosrdno bez suđenja.



Dok ipak uhićenom Josipu Boljkovcu, biti će omogućeno pravedno suđenje. On će se moći braniti i dokazivati svoju nedužnost, tj. krivnju. Boljkovac sve one koje je dao poubijati, takvu šansu im nije dao. Kada smo kod suosjećanja za „starije ljude“ – sjećam se kada je Anto Nobilo bio mladi javni tužitelj u SFR – Jugoslaviji, kada je njemu pripala uloga i to ne baš mala, nego visoka, u kojoj se je proslavio – da kao tužitelj, odnosno mladić koji se je jedva (još) počeo kao muškarac brijati, bude tužitelj jednom starcu Andriji Artukoviću, bivšem ministru NDH-a. Tog starca (kojega) su čak na nosilima unesli u sudnicu, a za njegovo uhićenje su digli pola jugoslavenske (ondašnje) milicije.



Tada Anto Nobilo je bio bahat i nije suosjećao sa „starcem“, nego za njega je tražio, iako je vidio, da taj starac je bio bolestan, smrtnu kaznu da se nad njime izvrši. Ja ovdje nemam razloga braniti Artukovića, iako je on neki daljnji rođak od moje mame. Ja samo dajem primjer i nepristrano prosuđujem, ili bolje rečeno ukazujem na ono što neki ljudi ne žele da vide. Mislim da policija od ministra Tomislava Karamarka je u ovom slučaju vrlo korektno i profesionalno postupila i odradila je svoj posao.



Isto tako ja nemam razloga braniti od napadanja Karamarka, kojega u svom priopćenju i izjavi, javno prozivaju Milorad Pupovac i Stjepan Mesić. Očito je da Pupovac i Mesić nemaju drugog posla kad brane Boljkovca i njegove mnoge ratne zločine iz Drugog svjetskog rata. Policija je kao što sam rekao postupala fino, no zapitajmo se kakva je bila sila od tada moćnog Boljkovca, majora OZNA-e. I onda se tu nešto imaju javljati: Nobilo, Pupovac i Mesić, koji kaže: da se sam boji, da je tu na djelu (ne)država.



Očekujem da će na red doći i Mesićevi ratni zločini, i da će pravna država uhititi njega: Josipa Manolića, Radu Bulata, Stjepana Hršaka i sve ostale ratne zločince, kriminalce i profitere... Oko slučaja i uhićenja Josipa Boljkovca, javljaju se tu i neki novinari „pišljivci“, neke korumpirane hulje, kao što je novinar Boris Rašeta, koji piše za dnevni list 24 sata. On u svojim člancima insinuira* da – imaju li tijela kaznenog progona dovoljno dokaza koji bi potvrdile tvrdnje o Boljkovćevoj odgovornosti. U novinskom tekstu Rašeta citira Mesića, a iz čega proizlazi da je i on njegov potrčko.



Postoje nepošteni razlozi i za što (oni) brane zločine od Josipa Boljkovca starog UDBA-ša, koji je i njima (očito) pomagao u mračnim mnogim rabotama,..., te da budu u vlasti... Pravda izgleda kao da je spora, ali kat-tad ona dođe na naplatu. Ipak na kraju istina i savjest i svijest pobjeđuje. Svi oni koji u svom životu rade sve onako kako treba, netrebaju se bojati i strijepiti da će biti kad uhićeni ili da će zato odgovarati... Oni koji su radili zla ili su zlo podržavali, neka mirno ne spavaju.



U Bjelovaru, 04. 11. 2011.



Vođa pokreta „Štit“:


Branko Stojković
Mob: 095/814-82-90

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 04.11.2011. u 09:02 sati.