Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Dakle, želiš Alfu


Ti si žena koja zna što želi. Postoje neke stvari koje muškarac mora imati da bi ga uopće mogla uzeti u obzir kao potencijalnog partnera. Tvoje zavidni atributi, mladost, ljepota i inteligencija daju ti pravo da postavljaš visoke kriterije. Znaš koliko vrijediš i ne bi se nikada spetljala s nekim tko te ne ispunjava i ne zaslužuje. Kad bi opisivala kakvog muškarca želiš, popis bi tekao ovako:

- visok
- zgodan
- smisao za humor
- radi nešto u životu / situiran
- osjećaš se sigurno s njim
- nema čudne geeky hobije / videoigre
- mišićav / sportaš / dobro držanje
- zna što želiš
- pametan
- samopouzdan
- dominantan
- ima "ono nešto"
- vrijeme s njim leti
- dobar u krevetu


Ukratko: Alfa. Ne mora imati sve to, naravno. Intenzitet u jednoj osobini lako može nadomjestiti druge, a naposljetku, ni ti nisi površna i ne sudiš ljude samo po izgledu, novcu ili tako nečemu. Pročitala si što Alfa jest i znaš da se ne trebaš zadovoljiti s ičim manje od nekoga s navedenim osobinama, ili barem dobrim brojem njih ("ono nešto" je najbitnija).

Imam dobre vijesti za tebe. Tvoj Alfa je dostupan i možeš ga dobiti. Dostupno ti je nekoliko emancipirajućih opcija:

1. Seks za jednu noć (ili dvije): također poznat i kao "Pump 'n' dump", ovaj oblik susreta s Alfom nije teško dobiti. Trebaš samo imati oči otvorene za momka koji ima "ono nešto". Zapravo ne trebaš, samo se lijepo obuci, našminkaj i izađi vani i on će tebe pronaći. Ako ti se učini da imate jedinstvenu povezanost i da se razumijete toliko savršeno da bi on mogao biti taj, što je daleko više od tvog cilja, nemoj se brinuti. To spada u opis njegovog posla: tvoj seks za jednu noć (ili dvije) je osiguran. Apsolutno nema potrebe da se uzbuđuješ oko toga kako licemjerno društvo gleda na tvoj izbor.2. Avantura: poznata i kao "kratka veza", a odigrana u stilu filma "Posljednji tango u Parizu", avantura ti pruža dodatne mogućnosti i trajnost, poput Michelin guma. U vrtlogu strasti želiš pokazati i da si vrijedna nečeg više, tj. veze, te se trebaš ponašati kao najbolja cura na svijetu kako bi zadržala svog Alfu. Mnogo žena ne pokazuje dovoljno takvih znakova, te ostanu samo na seksu za jednu noć. Ti nećeš biti takva jer znaš da ćeš mu lako pokazati da ga zaslužuješ.

3. Prijatelji s povlasticama: Ova vrsta avanture je namijenjena ženama koje se ili ne žele vezati (bez brige, njemu to odgovara), ili onima koje svojim strpljenjem i razumijevanjem misle pokazati Alfi da su vrijedne sljedećeg koraka. A dobra je šansa da to i uspije: Alfe obožavaju strastveni, samoodržavajući odnos koji postoji kod prijatelja s povlasticama i one posebno dobre nagrađuju s korakom 4:

4. Član Alfinog harema: poznata i kao "duga veza", ovo je avantura koja je potrajala dulje od mjesec-dva i postala stabilna. Ludo si zaljubljena u svog Alfu i želiš biti s njim zauvijek, a možda ciljaš i na vjenčanje (iako to ne spominješ da ga ne uplašiš). Uspostavili ste skladnu ali strastvenu rutinu koja te ispunjava i sretna si što uistinu možeš reći da si s njim. Ako ne uočavaš znakove drugih žena u haremu, ili ako ste u vezi na daljinu, bez brige! On je Alfa tako da je gotovo sigurno da dobiva nešto i sa strane, samo ti to ne smiješ vidjeti (zbog očitih, strateških razloga). Samo se opusti i uživaj, garantiram ti da on to čini.

5. Avantura s oženjenim Alfom: malo je avantura ili harema koji mogu ženu tako ispuniti i dati joj osjećaj nenormalne povezanosti s Alfom kao to da ga otima njegovoj ženi s kojom je on nezadovoljan i planira se razvesti od nje, ali nikako to ne čini. Često ćeš ovu uzbudljivu opciju doseći i bez da znaš da si je dosegla! Nije bitno, zato će trenutak otkrivenja biti još slađi, a osjećaj da si ga samo ti držala na životu u njegovom tmurnom braku nezaboravan. Moguće je da se i na kraju ipak razvede, tako da stigneš do sljedećeg:


Wayne Rooney, Super-Alfa

6. Udaja za Alfu: ovo je konačna pobjeda za svaku ženu. Nakon svih problema nastalih u prošlih 5 koraka, konačno si dobila dijamantni prsten i znaš da zauvijek pripadaš samo svom Alfi. Umjesto da budeš samo bijedni dio harema ili osoba s kojom on šara izvan braka, sada imaš zadovoljstvo da je Alfa s tobom, a s drugim jadnicama ima samo neobavezne avanture! Ovo je posebna čast i za tebe i za djecu koju ćeš Alfi odgojiti.

Bit će trenutaka i kada ćeš poželjeti da je tvoj Alfa privržen samo tebi, no ne daj se smesti: Monica Belucci je, u ultimativnom kiselom grožđu, rekla da joj je prirodno da njen muž šara uokolo i da joj to nije bitno dok god se vraća njoj. Ako jedna od najljepših žena na svijetu ima tako napredan i otvoren stav, nema razloga da ga nemaš i ti. Vrlo malo žena ikada uspijeva stići do ovog prestižnog statusa, a konkurencija je oštra, tako da ti je bolje da si izuzetno mlada i lijepa koja može zadržati interes Alfe.

Je li ipak trunku sebično da tako monopoloziraš svog Alfu, s kojim bi rado u braku bile mnoge žene? Ako se osjećaš altruistično, dostupna ti je i posljednja opcija:

7. Poligamija: nažalost, zakon zabranjuje poligamiju, no neke države, poput Yemena, Saudijske Arabije i Utaha u SAD-u, još uvijek imaju dovoljno Alfa muškaraca koji će se rado jednako podijeliti između dostojnih žena. Uzmi u obzir da je religioznost nužan preduvjet ostvarenja ove opcije, tako da ako nisi religiozna, bilo bi bolje da ipak ostaneš svoja i zadovoljiš se jednom od prošlih opcija.

Sretno u lovu na tvog vlastitog Alfu!

Post je objavljen 02.11.2011. u 19:21 sati.