Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Liga NS Osijek stigla gotovo do svog kraja

Živjeli, gospodo. I dame.

Sviđa ti se ovo sad, a?

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Ako sam pomogao ili vam se sviđa moj post kliknite na palac gore, molim !

Zašto ne probaš ,ništa te ne košta i ništa ne boli .

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Liga NS Osijek :

1.KLAS 18
2.BRIJEST 16
3.RADNIČKI 15
4.GIBARAC 15
5.GOLEO 13
6.SARVAŠ 7
7.PALAČA 4
8.ERDUT 4
9.LIV 1

Rezultati 8. kola :

Radnički - Slobodan
Sarvaš - Brijest 2:5
Gibarac - Klas 1:0
Liv - Goleo 0:1
Palača - Erdut 1:1

Proteklo vikend kolo na nogometnim terenima ostati će zabilježeno i po crvenim kartonima.

Utakmica u Sarvašu također je završena sa dva crvena kartona i to oba na strani domaćeg sastava. Prvi "crvendać" dobio je Vinko Omerović igrač Sarvaša,dok je drugi otišao,poradi prigovora glavnom sucu,sarvaškom predstavniku kluba. Poplava crvenih kartona u posljednje vrijeme pokazatelj je nediscipline klubova ili s druge strane, možebitni signal olakog povlačenja za džep s kartonima ljudi u crnom iliti djelitelja športske (ne)pravde.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Krećemo s odigranim utakmicama predzadnjeg kola unutar Lige NS Osijek.

Kao što Vam je vjerojatno poznato nogometaši Radničkog iz Dalja prisilno su pauzirali poradi neparnog broja klubova u ligi. Tu činjenicu maksimalno je iskoristila momčad Gibarac '95 , te ostvarenom domaćom pobjedom spram Klasa u derbiju 8. kola nalazi se na diobi treće tablične pozicije upravo s Radničkim. U sljedećem kolu ujedno završnom prvog djela sezone nogometaši iz Čokadinaca idu na noge pretendentu za prvaka lige,momcima s Brijesta. Kakav će to biti športski spektakl. Po najavama, na Brijestu sve je spremno za veliko slavlje. Nema sumnje da će domaći drukeri napraviti paklenu atmosferu oko terena,a bogme niti gostujući navijači nisu naivci. Dapače. Nogometaši Klasa,ako se ravnamo po tabličnoj poziciji LIV-a iz Vladislavaca, imati će lagan zadatak poradi osvajanja novih domaćih bodova. No,lopta je okrugla. Momci s Čepinske Ovčare, momčad Klasa, to je spoznala u proteklom kolu u kojem su pretrpjeli prvi sezonski poraz. Ipak, nogometaši Klasa još uvijek sve drže pod svojom nogometnom kontrolom. Mogućnost momčadi poradi prvaka lige neće zasigurno olako bit propuštena. O tekmi Radničkog i nogometaša Sarvaša već sam ponešto i elaborirao , stoga se neću dodatno upuštati u analizu ili najavu tekme. Bit će jako zanimljivo na utakmici u Dalju. Ne treba to propustiti. Nogometaši Erduta u ovom kolu su slobodni dočim su u proteklom kolu uspjeli donijeti kući bod iz susreta s nogometašima Palače.

Za kraj imamo utakmicu u kojoj domaći Goleo traži,pardon očekuje pobjedu protiv nogometaša iz Palače. Želje su jedno , mogućnosti nešto drugo,a ne treba zaboraviti da je lopta okrugla .

I tako dok Vi lagano započinjete s pripremama ,te razglabate postave i nogometne taktike po svojim omiljenim okupljalištima ,moja malenkost pruža Vam na uvid novu foto - galeriju.

Ovog puta bio sam na tekmi Grafičar Vodovoda i FEŠK-a iz Feričanaca. Uživajte !


Foto : B.Mr.

Športski pozdrav !
Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os
Post je objavljen 01.11.2011. u 07:43 sati.