Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...nema dzabe ni u stare babe!!!

...G.Karan-Koga ljubis sad

Slusam svit kako trabunja i prica kako ne bi tribalo placat TV pretplatu...da je to luksuz i da se to nigdi u svitu ne placa.
Doduse nasi pametnjakovici su izmislili „pricu“, a onda i Zakon koji kaze kako je to ustvari pristojba za posjedovanje TV prijamnika, al' u konacnici isti je to kurac, samo drugacije pakovanje.
Al' pusti sad to, vracam se na nas puknut narod, pa jeben ih lude i blesave, kako ne kuze da za „sitnu“ lovu mogu na TV vidit i cut svega i svasta, a pogotovo svasta.
K'vragu, pa koncert Jelene Rozge je bija oko 100,00 kuna, dakle vise nego ta pretplata za HRT, a nes' ti pivacice!
Znaci tom „pretplatom“ oli ti pljackom, imali smo mogucnost sve do nekidan gledat zasjedanje hrvatskog Sabora, vidit kako ON odlucuje o nasim zivotima, javno i transparentno, a da ne spominjem najfriskije epizode iz Sivog doma, sorry...Remetinca!
Isto tako za tu istu sitnu lovu, mozemo cut takve pikanterije direktno iz usta onih koje smo sami birali ka' nase zastupnike, a to sta oni ne rjesavaju nagomilane probleme u drzavi i sta ne rade na poboljsanju zivotnog standarda građana, NEMA VEZE!!!
Jebate, pa ni u najtiraznijim i najskupljim tabloidima i zutoj stampi ne mozete procitat 'ko iz koje stranke na cijem ramenu place, 'ko je nepismen, 'ko se kome uvlaci u guzicu, 'ko koga jebe, 'ko je „picka“, 'ko je izdajnik naroda, 'ko je drpija lovu, 'ko bi da guzice za veci polozaj, ali za to na TV sve lipo vidis i cujes iz prve il druge ruke!!!
Ha, al cudan smo mi narod...tili bi sve znat, a ne platit.
Eeee, pa jebi ga ne moze to svitu moj!
Nema dzabe ni u stare babe!
Ha, evo sad za koji dan dolazi nam prava delikatesa...IZBORI...di's lipse za narod nego da iz „prvih redova“ sve to lipo gleda i tako ponovo odlucuje o svojoj sudbini.



Jebat ga, ta nam „TV pretplata“ taman lipo dodje dođe ka' ulaznica!
Zato svite moj, placaj i „uzivaj“!!!

...YOU ASKED FOR IT!!! smokin


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 03.11.2011. u 00:05 sati.