Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Samo nastavi

(Ovo nisu rezultati Testa tvoje Igre 2. One koji nisu još predložili svoje rješenje upućujem na njega dok je još u tijeku, rezultati u ponedjeljak)

Jednostavno ti ništa ne uspijeva? Otpušten si, tvoj posao je bankrotirao i bez primanja ćeš uskoro završiti na ulici? Čini ti se da ne postoji nitko na svijetu tko bi cijenio tvoj talent i bio voljan platiti nešto za njega? Potraži, ponudi, razmisli što možeš prodati i samo nastavi.

Prekinuo si s curom, imao si katastrofalan spoj, cura koja ti se sviđa ti ne odgovara na poruke, nijedan od tvojih dvadeset upada nije dobro primljen, i osjećaš se kao da suprotni spol ne želi imati baš ništa s tobom? Nemaš s kime izaći u petak navečer i užasava te ideja da si sam u bučnom klubu? Samo nastavi.

Ništa dobro ti neće pasti u krilo ako odustaneš i predaš se. Dobri događaji su stvar reakcije, ne inercije. Osim ako ne ugrožavaš svoj život ustrajanjem i na rubu si potpunog sloma, samo nastavi dalje. Dokle god postoji šansa da se nešto pozitivno izrodi iz tvojih napora, nikada ne staj.

Alternativa je gora.

Post je objavljen 29.10.2011. u 19:02 sati.