Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

U "X faktoru" Zahvalan majci za uspjeh

Prenosim sa portala povjerenstva za mlade ZG nadbiskupije.

Iako ima tek 17 godina, Emmanuel Kelly odusevio je Australiju svojim nastupom na showu "X faktor". On kaze da uspjeha ne bi bilo bez njegove majke, katolkinje, Moire Kelly. "Moj heroj ce uvijek biti moja majka. Radila je jako tesko kako bi promijenila moj zivot", otkrio je Emmanuel sucima u emisiji "X faktor" prije svog nastupa u rujnu, prenosi Laudato.

Moira (47) je cijeli svoj zivot predodredila pomazuci djeci u nepovoljnom polozaju, suradzujuci s bl. Majkom Terezijom u Calcutti. "Moira je jako odlucna osoba", rekla je dobra Moirina prijateljica Margaret Smith, koja je ujedno i izvrsna direktorica njezine dobrotvorne udruge "Prva djecja fundacija". "Njezina vjera kao katolkinje je njezina snaga koja ju je vodila kroz rad u njujorskom Bronxu, Calcutti i Zapadnoj Australiji", nadodala je.

Fundacija za cilj ima promijeniti "zivote djece koja nas trebaju kroz nadu, iznimnu brigu i put prema boljoj buducnosti". Njihov program "Cudotvorni osmijesi" pruza pomoc djeci koja im spasava zivot, poput operacije ili druge potrebne njege.

Zbog zelje da pomogne djeci, Moira je 1990-ih bila u Iraku gdje je, u jednom sirotistu kojeg je vodila Majka Terezija, upoznala Emmanuela i njegovog brata Ahmeda. Ona im je, kako je rekao Emmanuel, obojici pomogla tako da ih je odvela na vrlo potrebnu operaciju u Australiju i spasila im zivot. Potom se zaljubila u ta dva mala djecacica i posvojila ih.

Post je objavljen 27.10.2011. u 16:32 sati.