Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Test tvoje Igre 2

Budući da je prošlo izdanje "Testa tvoje Igre" ispalo tako popularno, odlučio sam ga pretvoriti u serijal. Zabavnih zgoda i nezgoda za proučavanje barem ne nedostaje. Slobodno predložite rješenje za sva tri, dva, ili samo jedan problem. Konzultacija s prošlim izborima (arhivom) je dozvoljena i poželjna, kao kod onog profesora koji se hvalio da mu studenti mogu imati sve izvore sa sobom jer se njegov ispit bazira na razumijevanju.

Krenimo!

TEST #1: U vezi si već par mjeseci i stvari idu dobro. Tvoja djevojka je sve što bi mogao poželjeti i prilično ste sretni zajedno. Ili ti se tako činilo, sve dok ona sasvim nenadano nije izjavila nešto zabrinjavajuće. Iako ste već ukratko zagrebali po vlastitoj prošlosti, zateklo te kada je odjednom izrazila neobičnu želju: da ode na večeru sa svojim bivšim, koji bi za par dana trebao svratiti u grad. O njemu ne znaš puno, osim da je ovlaš spomenula da su bili skupa oko dvije godine i da ga je u zadnje vrijeme - slučajno ili ne - spomenula nekoliko puta.

Što ćeš uraditi?TEST #2: Upoznao si negdje ženu koja ti se svidjela, a čini se da je to bilo obostrano zato što je prihvatila tvoj poziv u šetnju. Postoji kemija, dobro se slažete i oboje uživate u opuštenom razgovoru. Negdje tijekom spoja, pričate o knjigama koje volite čitati i pisanoj riječi općenito, kada ona spomene kako voli čitati blog.hr i neke blogove tamo, pogotovo one o muško-ženskim odnosima.
Pita te usputno što ti misliš o tim blogovima. Budući da si vjerni čitatelj Ignissa, odmah ti se upali lampica: moguće je da misli na njega!

Što ćeš uraditi?

TEST #3: Kao i u broju 2, samo umjesto da te nešto pita, dodaje kako je naletila na nekakav blog po imenu Igniss i da u životu nije vidjela takvu seksističku svinju! Nastavlja ogorčenim glasom kako jednostavno ne razumije kako netko može biti toliko bezobziran i dijeliti ljude na Alfa i Beta.

Što ćeš uraditi?Ocjene će kao i u prošlom slučaju biti dostupne za par dana, tj. u ponedjeljak. Situacije su, iz očitih razloga, postavljene s muškog stajališta no neka to ne spriječi nikoga u uživljavanju u ulogu. Sretno!

Post je objavljen 27.10.2011. u 08:39 sati.