Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dannycrane

Marketing

Dobar i bolji odvjetnik

Svi znaju da je Danny Crane najbolji odvjetnik i tu nema spora.To su općepoznate činjenice i nema ih potrebe posebno naglašavati.
Za sve ostale može se navesti dosta drugih činjenica, čak za divno čudo čak i onih koje imaju pozitivnu konotaciju.
Generalno opći stav većine populacije je takav da čim uz nečije ime stoji titula odvjetnik, liječnik,stomatolog..bla bla bla da su svi moćni dobri, kvalitetni i vrijedni uvažavanja.
Čast izuzecima (Goran Marčan)... niti su svi odvjetnici dobri niti rade dobro svoj posao, čak naprotiv kod većine je poanta raditi ono što stranka traži bez obzira imalo to smisla ili ne.
Danas kad bi ušli u neki odvjetnički ured i poželjeli tužiti mjesec jer na vas negativno utječe kad je pun, šansa da će vas odbiti je manja od 5%.

Lijepo će se složiti sa vašom željom, navesti 10 zakona i propisa po kojima bi se to moglo uraditi, usput spomenuti da pravo nije egzaktna znanost i da je ishod neizvjestan te ispostaviti račun.
Naknadno vam poslati račun za nekoliko podnesaka i također ispostaviti račun za izlazak na ročišta.
Kad izgubite na općinskom, predložiti će vam žalbu jer eto ovaj sudac nije uzeo u obzir pravne i druge važne činjenice (da ste totalni kreten kojem treba liječenje) te da smatra da se isplati žaliti jer će on podastrijeti dodatne činjenice koje idu u prilog tužbi (usput te dodatne činjenice se ne uzimaju u obzir već se sudi samo na osnovi presude i prethodno iznesenih podataka).
I tako to..luđaku se ide niz dlaku..a odvjetnikov novčanik punijii, pa tko voli ili misli da ima pravo neka izvoli.
Danny Crane



Post je objavljen 26.10.2011. u 13:37 sati.