Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

BRITNEY SPEARS - pop princeza? baš i ne

Britney Spears, 1.10. Arena Zagreb



I tako smo sa zakašnjenjem dočekali pop princezu koja sad ne znam jel više princeza ili nije otkako je sad Lady Gaga stigla na scenu. A i Kylie Minogue zovu pop princeza, pa izgleda da ih ima ko pljeve, a pitanje koja je baš ona prava.
Britney?
Možda joj slava nije pretjerano potamnila jer vidim da se još hrpa publike pali na nju, i da još uvijek prodaje ploče ko luda i da se klikaju njeni (dosadni) spotovi - pa moram priznati da mi nije jasno što je još tako zanimljivo kod nje. Žvače cijelo vrijeme jedno te isto, fura se ko stotine drugih na seksipil i ako je ona još nekome jako zgodna (ok nije loša) baš da je nekaj ekstra više....


Iskreno, od takve planetarne zvijezde koja još uvijek "žari i pali" očekivala sam ništa manje nego a la Beyonce ili a la Shakira nastup, a ono što Britney (sada) može je nula bodova naspram ove dvije.

Show kao takav zamišljen je totalno OK da je glavna protagonistica bila imalo na visini zadatka. Em je bila beskrvna i anemična u ono malo pjevanja što nije odradila na playback, dakle tu je bilo koma, em je totalno podbacila po pitanju plesa i kretanja po sceni. Kretala se ko klinka koja ide u malu školu i usput je krenula na ritmiku i ples pa se još uči a takve curice obično šetkaju vamo tamo pokušavajući plesati, ili malo poplešu pa se opet šetaju itd. Britney itekako zna plesati ali to u Zagrebu nisamo vidjeli uopće.






Uza sve to Britney je bila u Zagrebu pravi zaobljeni pajcek, ako uzmemo obzir da je pola karijere sagradila na "seksi i fatalna žena, polugola (da ne kaćem gola)" imageu, toliki vidljivi višak kila je nedopustiv. Da se razumijemo, nemam ništa protiv viška kila ali onda to malo kamufliraj. Ovako je ispalo neukusno, skoro svi koji su to dobro vidjeli (izbliza) su se sprdali na njen račun vezano uz to.


Bez namjere da ju planski popljuvam, jer to nije moj stil - ali Britney je veliko razočaranje uživo barem nedavno u Zagrebu (a i sakupila je jedva 5000 publike) - i ako je volite, morate biti baš jako zaluđeni s njom da ništa od ovoga lošega niste doživjeli.

Dio koji na kojem je dovukla jednog od dečkiju iz publike (mislim da je rekao da im 12 ili 14 godina) i postavila ga na "prijestolje" i onda se izvijala i zavodila ga, jer svakako bila simpa gesta da i vjerujem da je malome herc stao taj tren od uzbuđenja, ali kada je obavila noge oko njegovog vrata, halooo! vulgarno i neukusno da to napraviš klincu od (mislim) 12 godina. Ne znam kako bi njoj bilo da Beyonce zajaše jednog od njenih sinova. Mislim da to ne bi biti Gaga napravila. Imala sam dojam kao da sam na koncertu Lepe Brene unazad 25 godina (tko se još nje sjeća)...Kurvanjski ako mene pitate, tj. bez stila.


Nisam očekivala da ću na kraju izjaviti da je ovo bio najlošiji koncert kojeg sam pogledala u zadnjih nešto godina (od "velikih").
Nisam bila na Lady Gagi pa ne mogu njih dvije uspoređivati, ali jesam na Beyonce, Shakiri i Aliciji Keys i ove je pojedu za doručak a isto su nevjerojatno seksi.
Šteta, jer je show dobro zamišljen.






Post je objavljen 03.10.2011. u 15:57 sati.