Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...sritan put ZELJKO!!!

...Barry W.-Can't get enough of your love baby

…i znaci, na tom postdiplomskom studiju nemas matematiku!?
…nemam caca, sad je umisto nje neki predmet slican statistici!!!
…ahaaa!!!..aj dobro sinko, samo ti uci…nes nista sa skolom, a kamoli bez nje!!!...nego, iden ja sad…aj bog i pamet u glavu!
…'ocu, 'ocu!!!...aj bog caca , sritan ti put i pazi kako vozis!!!
I tako mi je dan zavrsija sa flekanim rabatinkama i statistikom.
…malom sam ostavija spizu, robu i nesta kuna i onda sidaj u auto i put pod noge!
Upalin radio Dalmaciju da mi svira i dok se blentavi Sok zajebava sa slusateljima ka' po djavlu ona mi se statistika opet pocela muvat po glavi i dodjem do zakljucka kako je ona jako zanimljiva, iako kazu da je to ustvari tocan broj krivih podataka.
Hmmm, ima tu doduse i beskorisnih podataka pa naprimjer u svitu statistike postoje podaci o ljudskim zivotnim dometima poput onih koji tvrde da covik tijekom svog zivota propjesaci nekoliko puta oko cile zemaljske kugle, pa onda da su mu criva dugacka oko pet kilometara, pa onda da pljune bar 2-3 bacve pljuvacke, ali nisam naisa na podatak koliki put u zivotnom vijeku covika priđe njegov da prostis, kurac!?
Smijite se vi, al' ne mozete mi rec da se ON ne navoza u svom zivotu…naprid-nazad po sto puta, gori-doli-gori-doli…bas kako je piva u jednoj pismi Djordje Peruzovic:
E sad, posto cu GA u ovom mom postu morat spomenut punu puta, za ovu priliku nadit cu mi ime ZELJKO, da ne bude previse ruzno za citat jer ovdi ipak zalazi i fini svit!!!



Idemo od pocetka provjerit sta kaze Wikipedija!!!
Eto ona tako npr. za bilu rasu navodi da je prosjecna duzina ZELJKA kad se digne negdi od 9 do 19 centi, odnosno prosjecno se rastegne do 14,5 centi, ali da ne bi bilo gundjanja i da nam je lakse racunat zaokruzit cemo ga na 15 centi.
Cita sam takodjer da ZELJKO moze dosegnuti od 25 pa do 27 centi i onda strucnjaci kazu da je ric o makrofaliji, a u literaturi je zabiljezena i velicina od 35 centi, ali ne bi ja sad o toj patoloskoj pojavi.
Idemo mi dalje, a tu cemo saznat jednu od osnovnih podataka za ovu analizu i koja kaze (brojke dolaze iz WHO-ova godisnjeg statistiskog izvjesca ) da je ocekivani zivotni vijek muskarca u Hrvatskoj oko 73 godine.
Isto tako prije pola godine „Bayer“ je proveo zanimljivo istrazivanje u Hrvatskoj, a prema tim rezultatima Hrvati vode ljubav 2 do 3 puta tjedno, a spolni odnos im traje od 20 do 30 minuta!
...ha, 'ko bi to reka!?...al' sta je tu je i sad kad imamo sve relevantne podatke nije mi priostalo nista drugo nego se uvatit digitrona i izracunam koliki put pridje ZELJKO za covikova, oli'ti svog zivota!?
…aaaaa, necete virovat, ali veeeelike su to brojke!!!
Put se izracunava najjednostavnijom formulom i osnovnim racunskim operacijama, znaci: …miri se ulazak i izlazak ZELJKA u NJU i iz NJE.
NJU i NJE znate sta je…jel da!!!??? belj
Znaci rekli smo zivotni vijek je 73 godine!!!
Duzina ZELJKA: 15 centi!
Prosicni broj odnosaja: 3 puta tjedno x 27 godina jer uzeja sam broj godina u rasponu od 18. do 50. …jebat ga, nesta kao prosjecni efektivni „radni staz“!…sta znaci 52 tjedna x 32 = 4992 odnosaja.
E sad dolazin na „osjetljivi“ dio statistike, a ona je neumoljiva pa kaze da je trajanje efektivnog seksa negdi oko 10-20 minuta, sta je u prosjeku 12 minuta da vuk bude sit i ovce cile!!!
Idemo dalje i morat cu bit sve tolerantniji, a „cinjenice“ kazu da je broj ulazaka i izlazaka ZELJKA negdi oko 50 po minuti, sta je kad uzmemo onih gore spomenutih 12 minuta negdi oko 600 puta!
Racunica je sve jasnija jer put koji ZELJKO pređe u NJOJ (ulaz + izlaz) je oko 20 centi, a zakljucak je donesen na cinjenici da ako je ZELJKO dugačak 15 cm, u prosijeku ulazi i izlazi, aaaaa…bar 10 centi, puta 2 i eto ga 20!!!
I sad kad kad to malo skontamo ispadne da je priđeni put ZELJKA za vrime jednog odnosaja…20 centi X 600 puta i to je jednako 12.000 centi.
Jebat ga…ne bi covik reka, al' u tom momentu 'ko na to misli…covik gusta, a brojcanik vrti li ga vrti!
Sad bi tribali podvuc crtu, zakljucit i vidit cilokupni priđeni put ZELJKA za vrime zivotnog vika covika i to ispadne ovako: 12.000 centi X 4992 odnosaja sta nam ispadne cilih 59.904.000 centi, a sta je, izrazeno u kilometrima:…zamislite 599 km i jos nesta sitno centi!!!
A u kurac, pa to znaci da jadni ZELJKO za covikova zivota priđe oko 600 kilometra ili ako usporedimo to s nekim proporcijama, recimo priđe put od Zagreba do Dubrovnika ili par puta popriko Sloveniju.
Sta kazete na ovo, aaaa???
Ha, mozda isto sta je i moj mali reka kad sam posa doma:

…sritan ti put i pazi kako vozis!!!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 26.10.2011. u 00:05 sati.