Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sauronfb-sibinj

Marketing

ILOK: Sjednicom stožera V. izborne jedinice započele predizborne aktivnosti



U Iloku, u kongresnoj dvorani poznatog Iločkog hotela ˝Dunav˝, dana 21.10.2011. sa početkom u 17,00 h održana je prva sjednica izbornog stožera V. Izborne jedinice. Sjednicom je predsjedavao predsjednik izbornog stožera stranke na razini RH i glavni tajnik Pero Ćorić.

Ustrojen je stožer za V. Izbornu jedinicu u koju su ušli predstavnici izbornih stožera Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije, predsjednici i predstavnici izbornih stožera svih gradova i općina iz navedenih županija, stranački predstavnici u izvršnoj vlasti i dužnosnici stranačkih viših tijela s navedenog područja.

Utvrđena je lista od 14 kandidata za predstojeće parlamentarne izbore. Nositelj ove kao i svih drugih lista bit će predsjednica stranke Ruža Tomašić. Tijekom slijedećih dana bit će pripremljeni pisani predizborni materijali sa smjernicama stranačkog programa gdje će biti istaknuti svi izabrani kandidati. Bitno je istaknuti da će se na listi nalaziti preko 40% žena, da se radi o stručnim, obrazovanim ili mladim kadrovima koji su regionalno raspoređeni i koji će svakako zahvaljujući samo navedenom postići izborni rezultat koji se od njih očekuje.

Sjedište izbornog stožera je u Slavonskom Brodu a svakodnevna dežurstva uvedena su u stranačkim uredima u Vinkovcima, Vukovaru i Požegi. Uredi će biti na raspolaganju našim članovima i građanima ne samo radnim danom nego i vikendom. Utvrđen je broj izaslanika koji će sudjelovati u radu Programske konvencije u Splitu 05.11.2011. te kalendar važnijih predizbornih skupova na kojima će sudjelovati i predsjednica stranke Ruža Tomašić.



Stožer je primio na znanje izvješće o održanom prvom krugu izbora za načelnika i zamjenika Općine Sibinj. Izvješće su podnijeli predsjednik Podružnice Sibinj Martin Miloloža i predsjednik izbornog stožera Tomislav Vlajnić, dr.med. te su prezentirali tijek aktivnosti i priprema za drugi krug navedenih izbora sa uvjerenjem kako će HSP dr. Ante Starčević u svojoj kratkoj povijesti dobiti prvog načelnika i zamjenika načelnika u imenu Josipa Pavića i Tomislava Topalovića.

Naglašeno je da se posebna pozornost posveti što kvalitetnijem medijskom prezentiranju, a u tom smislu da se koristi mogućnosti web stranice i profila društvenih mreža. U svima mora biti prepoznatljivost Ruže Tomašić, kandidata koji su izabrani i stranačkog slogana ˝Glas za spas˝.





Post je objavljen 24.10.2011. u 14:12 sati.