Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

U subotu 22.10.2011.održana javna tribina HSLS-a u Popovači

U subotu je u domu kulture u Popovači održana javna tribina HSLS-a u prisutnosti mnogobrojnih članova, simpatizera, građana i gostiju. Na početku je skup uveličao zbor općine Popovača izvedbom Hrvatske himne i pjesme Domovini pod vodstvom prof. Dražena Mlakara.
Nazočne je pozdravila predsjednica O.O. Popovača dr. Marija Starčević koja je istaknula kako je program HSLS-a jedini realni. Pozvala je građane općine Popovača da na parlamentarnim izborima daju svoj glas i povjerenje mag. Davoru Žmegaču, predsjedniku središnjeg vijeća HSLS-a i prvog na listi VI izborne jedinice. Osobito je važno da mi Moslavci imamo svog predstavnika u Saboru RH, čovjeka koji se dokazao kao gradonačelnik Kutine i koji će ostati i dalje živjeti među nama.
Gost tribine Davor Žmegač je istaknuo važnost očuvanja postojećih i otvaranje novih radnih mjesta što je osobito važno u Sisačko-moslavačkoj županiji kada je željezara u Sisku gotovo zatvorena, a upitna je budućnost rafinerije.
Njegov predizborni slogan će biti "iz Moslavine za Moslavinu" i na kraju je pozvao građane općine Popovača da mu ukažu povjenje koje će sigurno opravdati.
U nastavku je Josip Budimir dipl. oecc., ekonomski strateg HSLS-a predstavio gospodarski program HSLS-a koji je jedini realan i daje nadu za bolji život građana.
Nakon izlaganja gostiju druženje je nastavljeno uz rock sastav mladih liberala iz Siska, sokove i kuhano vino.
Pjesmu domovini u izvedbi zbora općine Popovača možete pogledati u prilogu.




Post je objavljen 23.10.2011. u 21:34 sati.