Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...shit!!!

…U2 - Unchained Melody

…caca, di si???
…a sinko, negdi u po' Balkanske…eto me za pet minuta!!!
...odgovorih mu i priko oka ugledan u traci pored mene mladu zensku u nekom bisnom autu.
…caca bogati, di ti je ta ulica???...cujen „malog“ kako se dreci u slusalicu, dok sam ja leta sa pogledom malo isprid sebe da se nebi zalipija u koga, a malo na desnu stranu di je vozila ona vec malopri spomenuta crnka.
…daaa, crnka je bila i ne bi nista strasno bilo da nismo picili skoro 70 na sat, ali ona s noson u retrovizoru, jebate… sminka se, telefonira i vozi!!!



…a boga ti draga, sinko sta ja znam kako se sad zove ova ulica, ja dok sam zivija ovdi bila je Balkanska!!!...poceja i ja laganini pjenit sta zbog njegova pilanja, a sta zbog „kozmeticarke“ s desne bande mene.
Picimo mi ka' sritni zelenim valom tom „Balkanskom“ i onda skuzim da mi auto lagano „bizi“ livo pa brze-bolje vratim pogled na cestu i stvarno vec sam dobro gazija po biloj crti i zamalo se nisan „poljubija“ sa gradskim autobusom…lagano trznem volanom, al' jebate i ONA napola presla u moju traku i ne prestaje da se sminka.
Usra se ja ziv od muke i u tom trenu mi ispadne mrsni burek iz ruke.
Ha, dok je jos pada provam ga ulovit da mi ne sjebe sic, ali dakako da ga nisam uvatija, posto sam jednim okom pazija da nedaj boze taknem il' autobus il' nedaj boze „kozmeticarku“… i tako je burek osa u lipu picku materinu.
Dakako auto mi je zasavrlja pa sam pokusa i rukama i kolinima ispravit volan, al' u toj jebadi ispade mi mobilni kojeg sam drza ramenom na uvu i to drito u vrucu kavu, koja mi je bila među nogama.
Jebate, oparim jaja…sjeben nove rabatinke, mobilni mi crk'a i jos prekinuh razgovor sa malim koji mi studira u gradu sa bivsom Balkanskom i kojem sam nosija malo spize i zimsku robu..!

..koje sranje,`bemti zene i 'ko im je da' volan u ruke! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 24.10.2011. u 00:05 sati.