Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/libija

Marketing

Muamer Gadafi je mrtav, zarobili ga NATO vojnici!

"Muamer Gadafi je mrtav. Revolucionari koje je nekad pogrdno nazivao "štakorima" su ga izvukli iz kanala kao glodavca."
Tzv. demokratski svijet već danima slavi "pobjedu" nad masakriranim informacijama koje su bile prisutne od samog početka sukoba u medijskom ratu , dosad neviđenih razmjera.

Istina o Libiji tijekom svih ovih mjeseci tražila se kao "igla u plastu sijena", od huškačkih zapadnih medija, do tzv. neovisnih, prepunih dezinformacija izvan svake pameti.

Ovo je izvješće Debkafile, jednog od vodećih autoriteta u svijetu za geopolitičke probleme:

Vojni izvori Debkafile izvještavaju o naznakama kako je NATO specijalna jedinica pronašla i zarobila Muammar Gaddafija u području Sirte.

Oni su mu pucali u obje noge kako bi se spriječilo da pobjegne i informirali Misrata policiju, znajući da će ga ubiti obzirom na duge obračune s bivšim libijskim vođom.

NATO se tu vodio s dvije premise:
1. da se ne dozna za njihovu prisutnost kopnenih snaga,koja bi bila kršenje mandata UN-a,
2.libijski pobunjenici dobit će psihološku pobjedu - naročito nakon što nisu uspjeli pokoriti Gaddafijev rodni grad Sirte.

Također je bilo izuzetno važno da za njegovu smrt bude odgovoran narod, a ne NATO.
Zapadni čelnici NATO saveza znali su da dokle god je Gaddafi živ i na slobodi, privremena vlada nije imala šanse za uspostavu svog legitimiteta i stabilne uprave, niti je mogla proglasiti kraj rata.

DEBKAfile - osnovao je tim novinara u lipnju 2000 kao neovisnu internet web stranicu koja se bavi pružanjem vijesti i analizama. DEBKAfile ima svoje redovito čitateljstvo u 156 zemalja svijeta.

Razvoj događaja, vezanih uz "masakrirane informacije" može se pretpostaviti golom činjenicom: pucali su mu u noge...

advance.hr



Post je objavljen 22.10.2011. u 09:44 sati.