Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HOĆEMO PRAVU HRVATSKU, A NE LAŽNU I MISTIFICIRANU !






HOĆEMO PRAVU HRVATSKU, A NE LAŽNU I MISTIFICIRANU!

Imamo pravo biti nezadovoljni i bojkotirati na sve načine ovakvu ništavnu politiku i državu, te uređenje koje ništa ne pruža ljudima nego debelo od ljudi uzima. Ovo je tipično sramoćenje i omalovažavanje čovjeka i guranje svih problema u stranu. Birokracija i hijerarhija stekla je veliku moć, jer šutljivi narod im je sve (to) dopuštao. Europsko plemstvo koje je potvrdilo svoja prirodna bogatstva, sad hoće uzeti naše Hrvatske resurse za sebe – da oni to troše…



Visoki državni službenici i bankari su se ustrčali da putem lihve i kamatarenja, uzmu od naroda, i od iovako osiromašene imovine i ljudi. Ali ne samo da vrh države je u rukama stvorene europske vlade, nego još iz sjene i izvan javnog mijenja i znanja rade iza leđa Hrvatskom narodu. Koji su razbili i razjedinili da bi lakše ostvarivali svoj naum.



U Domovinskom ratu 1991. godine, Hrvati su se borili protiv onih – koji im danas sude i rade o glavi. Hrvati su postali glavni negativci u vlastitoj zemlji. Čak imaju veća prava Milorad Pupovac i Slobodan Uzelac od Hrvata. Oni imaju bolje položaje i funkcije koje domoljubi mogu sanjati. Za čovjeka koji želi znati istinu,…, Hrvatsku su uzurpirali neprijatelji, koji nas sad uništavaju.



Iz zapadne Europe, tj. Europske unije često nam dolazi recept kako da mi postavimo demokraciju na europski nivo. Masovni pokret EU-a se raspada, a mi trebamo u njega pristupiti. U lice nam se smiju i iza leđa govore da: „brže će pravda umrijeti, nego Hrvati bez pameti“. Slike noćnog granatiranja Vukovara i Dubrovnika, kao i ostalih hrvatskih gradova brzo se zaboravljaju…



Vrhovni komandant JNA, Stjepan Mesić, priredio nam je te sve scenarije 1991. godine. On je pustio „klicu“ razdora među Hrvatskim pukom. Hrvati nikada nisu sudili Mesića za: Šibenik, Vodice, Tenje, Glinu, Split, Zadar, Pakrac, Lipik, Osijek, Bjelovar, itd. Za gradove koje je s Jugo-armijom rušio za svog mandata. I na kraju rata nitko nije za ništa odgovarao, nego još su za svoja zla nagrađeni. Ma kakav smo mi to Hrvati narod, kad sve zaboravljamo brzo i ne tražimo odgovornost… Kako možemo kao društvo na takav način ići u budućnost.



U Bjelovaru, 20. 10. 2011.




Vođa pokreta „Štit“:

Branko Stojković

Mob: 095/814-82-90

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 21.10.2011. u 09:05 sati.