Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stiropor123

Marketing

Stiropor

Stiropor je izolacijski materijal pravog naziva EPS ili ekspandirani polistiren. Najčešće se upotrebljava u građevinarstvu, ali svoju ulogu je našao i u ljepšem svjetlu. S obzirom na cijenu proizvoda, lagano rukovanje i postavljanje vrlo je pogodan za izradu kreativnih proizvoda. U konačnici naši proizvodi su logotipi firmi, koji se postavljaju u unutarnje prostore ili vanjske fasade. Otporan je na vanjske utjecaje zbog načina završne obrade stiropora.

Izrađujemo slova i oblike za scenografiju i kazališta, natpise za koncerte, sportska i kulturna događanja te druge manifestacije.

Naši proizvodi svoju primjenu nalaze i u školama kako za razne priredbe, tako i za likovni odgoj, a u vrtićima kao izvanredan materijal za bojanje i kreativno izražavanje djece, te također za priredbe, rođendane, ukrašavanje izloga i reklamne natpise.

Apsolutno prilagođeni svakoj prigodi, naši proizvodi često se mogu vidjeti i kao dekoracije na vjenčanjima (natpisi "Dobro došli dragi gosti" ili imena mladenaca u srcu i sl. - pogledajte našu galeriju radova), rođendanskim zabavama, pa i kao kućni brojevi koji dodatno ukrašavaju pročelja kuća ili zgrada.

Pošto se cijela obrada radi putem računala i kompjuterski upravljanih strojeva, u mogućnosti smo izraditi sve ono što Vam padne na pamet, u boji, fontu i veličini koju zaželite.



Post je objavljen 20.10.2011. u 22:09 sati.