Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Koliko se političari drže (svojih) zakona...

Volim kad su političari ti koji prvi izvrću zakone koje su donijeli.

I koje kroz instrumente državnih organa - čitaj: policija, razne inspekcije, famozne ovrhe preko OIB-ova i sl. - provode na glupom narodu. Isti onaj koji će na slijedećim izborima glasati za taj isti Jaca - stil, ili pak za već prije (ne)dokazane Zoki-stiliste.

Da me svi razumiju: ja sam protiv i jednih i drugih. Ne želim da ijedni dobiju prevlast na slijedećim parlamentarnim izborima!

Što je povod mojoj ljutnji?

Spomenuli su u jednom od izdanja današnjih večernjih vijesti kako je gospođa Matković (ona što se klala s Jacom oko tepiha, a zapravo je bila špija Kanaderu i tko zna što naughty) kako je friško rodila, pa ne može sjediti u Saboru i (fizički) dići ruku za ono neko HDZ glasanje. Ma dajte, najte.

Gospođa Matković je MORALA otvoriti porodiljski dopust ravno trideset dana prije termina poroda, te prvih šest mjeseci MORA po zakonu biti na istom. I da je dotična to učinila, njezin zamjenik bi sjedio u saborskoj klupi.

Ali, ne, ne. Nema smisla da dotična izgubi saborsku plaću i padne na HZZO jasle, kao i sve ostale hrvatske trudnice i mlade majke. Možda bi se tada počela za boriti za njihova/svoja prava u tom istom Saboru. headbang

Kao i onomad gospođa Škare-Ožbolt, pravnica po struci koja se busala u prsa kako voli poštovati sve zakone ove Lijepe naše, no istodobno s trbuhom do zuba (i vozilom hitne službe, one zagrebačke, ne neke privatne, te pripadajućim najboljim porodničarom) obilazila miroljubilo pripojene Slavonije.

Te kad se veselo, ravno tjedan dana nakon poroda vratila na dužnost ministrice. I s time se hvalila po svim tadašnjim ženskim časopisima. Hallo???

To su primjeri vezani uz trudnice koji mi sada padaju na pamet.

O muškim boleštinama, odlascima na operacije, pogotovo onima u inozemstvo (toliko vjerujemo našem zdrastvenom sustavu) BEZ otvaranja bolovanja - gosp. Hebrang, Bebić, a bome ima ih još - nećemo. No, neka se nađu.

Koliko se sjećam jednog tv priloga, samo je gospođa Adlešić umrtvila status (tadašnje) predsjednice stranke, te uzela bolovanje.

Ostali se prave mutavi. Glavno da nama sole pamet da se moramo držati svega donešenoga. Pa i onih nekih glupavih zakona, pravilnika i smjernica famozne europske zajednice, koja će se - kako veli Guzda, možda prije raspasti nego mi uniđemo unutra.

Kako bi to bilo dobro. zubo

Kategorija: čisti sex uz dašak politike...

Post je objavljen 20.10.2011. u 20:10 sati.