Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/libija

Marketing

Moamer Gadafi je živ!

Još jedna dezinformacija se proširila danas svijetom. Svi mediji su je objavili, a demanitiji će se, kao i obično, preskočiti. NATO treba još jedno dizanje morala pred najavljeni 25. listopad kad su najavljeni žestoki protuudari libijskih pro-Gadafijevih snaga. NATO očajnički želi slomiti snage otpora koje ne mogu pobijediti ni potpunim rušenjem grada kao što je Sirte. Da se ne spominju tisuće ubijenih civila koje su trebali spasiti. Od koga?

Na snimkama se vidi cipelarenje čovjeka koji je, vjerovatno, iz Gaddafijevog plemena i ima njegov stil friziranja. Kad ga je rulja uhvatila i počela tući na smrt, netko se sjetio savršene dezinformacije. Kad bi to doista bio Moamer Gadafi, zar ne bi iskoristili svaku sekundu ponižavanja dok njegovi simpatizeri ne bi odustali od borbe?

Pratite druge stranice i blogove, linkove imate i na ovim stranicama, dezinformacija se neće tako spektakularno prenijeti, ali vjerujte, Moamer Gadafi je živ! NATO zna da se mora uskoro javiti i zbog toga je povećao praćenje mobilnih, satelitskih i ostalih komunikacija.


Post je objavljen 20.10.2011. u 19:26 sati.