Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Brijest vs. Radnički : Bez tenzije pred subotnji derbi

Photobucket
Foto : B.Mr.

Dosadno Vam je , ne znate kamo sa samim sobom,dođite na utakmice Lige NS Osijek i nećete požaliti. Ovdje se uvijek nešto događa.

Uživajte u super nogometnim potezima iliti uigranim akcijama .

Pojedite i gucnite nešto u bogatoj ugostiteljskoj ponudi kraj zelenog terena poradi osvježenja i stoičkog, netko veli junačkog držanja na vjetru ,kiši ili snijegu kako bi na kraju-krajeva mogli uživati u kvalitetnom druženju s nogometnim istomišljenicima. Sve nas skupa povezuje najvažnija sporedna stvar na kugli zemaljskoj,a to je nogomet. Zna se !

Photobucket
Foto : B.Mr.

Nema druge bitnije stvari. Na tekmama između ostalog uvijek može doći do zanimljivih situacija ma bile to športske ili ine vrste. Dogodi se tu ponekad i pokoja ružna situacija,ali koja je u bitnoj manjini spram onih lijepih,pozitivnih koje uvijek svi ističemo kada lamentiramo o nogometnoj igri u Lijepoj Našoj.

U vikendu koji je pred nama slijedi nam novi ciklus nogometnih događanja.

Photobucket
Foto : B.Mr.

Ovdje se bavimo nekom vrstom najave za tekmu nogometaša s Brijesta i Radničkog iz Dalja.

Derbi je to kola,možda i cjelokupnog prvenstva Lige NS Osijek.

Dobro,kako priča ne bi spala ili ostala samo na dva slova,što bi naš narod kazao,u trku za prvaka uključili su se i nogometaši Klasa iz Čepina i Gibarac 95. U zavjetrini mirno čekaju kiks momci Golea i Sarvaša,dok je Palača,Liv iz Vladislavaca i Erdut u mrtvoj trci za začelje kolone unutar NS Osijek. Pa sad ti budi pronicljiv !

Tko će na kraju slaviti,prepustit ćemo tijeku vremena i nogometašima da nam to iznjedre. Mi ovdje drukamo za kvalitetan nogomet i športsku,vitešku borbu.

Ponekad nije bitna sama pobjeda, već je veličina u ljudskosti i fer-play pristupu .

Photobucket
Foto : B.Mr.

Stoga, svi ste pozvani na subotnju tekmu koja se igra na Brijestu, gdje će NK Brijest i NK Radnički od 15.30 pružiti nam sve ranije pozitivno pobrojano,a i malo više. Nemoj da Vas nema !

Ponesite i nešto sitnih kunića kako bi mogli upasti na tekmu. Moraju ljudi od nekoga ili nečega priskrbiti sredstva za funkcioniranje klubova.

Puno je tu troškova, a malo manje prihoda. Zato računaju na Vas !

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os
Športski pozdrav !



Post je objavljen 19.10.2011. u 20:18 sati.