Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineistra11

Marketing

Kamen temeljac u Kukljanovu

Jučer je svečano položen temeljni kamen na gradilište u nekretnine Istra ndustrijskoj zoni na Kukuljanovu, na kojemu će u roku od osam mjeseci biti izgrađena reprezentativna upravna zgrada industrijske zone Bakar. Investicija je vrijedna oko 13,5 milijuna kuna, a u potpunosti će biti financirana iz sredstava poslovanja. Nova zgrada od 2,5 tisuće četvornih metara korisne površine bit će izgrađena u roku od osam mjeseci, barem je tako jučer najavio direktor Zone Zorko Badanjak, apelirajući na izvođača radova GP KRK da se potrudi da zgrada bude gotova u ugovorenom roku.

Nakon 30 godina Industrijska zona Bakar konačno će dobiti upravnu zgradu adekvatnu njenoj poslovnoj uspješnosti. Najprije je uprava bila smještena u Riječkom neboderu, pa u općinskoj zgradi Grada Bakra, da bi potom završila na području Industrijske zone, ali na zaprepaštenje i čuđenje svih poslovnih suradnika - u kontejnerima. Sada će u njoj, osim uprave Industrijske zone, svoje mjesto naći i uprava novoformiranog bakarskog KD-a Dobra, ali i brojni poslovni subjekti s uslužnim djelatnostima, kazao je jučer Badanjak, dodavši da nova i adekvatna upravna zgrada nije vizija samo ove generacije i uprave Industrijske zone, već i ranijih generacija koje su njome upravljale, ali da tek sada financije dopuštaju njenu gradnju.

Bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić je u ime Bakra kao većinskog vlasnika Zone najavio da će nakon rješavanja imovinsko-pravnog odnosa na terenu od 1,2 milijuna kvadrata Industrijska zona Bakar postati najveća u Hrvatskoj.- Nećemo stati, to vam obećavam, borit ćemo se za svako radno mjesto i poslovanje unatoč kriznim vremenima, najavio je Klarić, naglasivši kako ovo trgovačko društvo trenutno zapošljava 3,5 tisuća radnika iz praktički svih dijelova županije i da će ove godine u Industrijsku zonu Bakar biti uloženo čak 50 milijuna kuna.


Post je objavljen 19.10.2011. u 10:30 sati.