Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

O obljetnicama i probavi

Ne volim spomenike osim onih monumentalnih koji me zabavljaju izazivajući dodatne asocijacije o granicama ljudske gluposti na tragu Einsteinove misli da je beskonačna, praznike poštujem svih vrsta zahvaljujući uživanju u neradnim danima, crno ispod nokata mi je relevantnije od školskih obljetnica.
Danas mi školski slavi rođendan, jedan od rijetkih što živi u Istri, u Hrvatskoj, svi muški iz mog razreda su razbacani po Australiji, Kanadi, Njemačkoj, Londonu, Nizozemskoj... On je zadnji u nizu koji me preko fejsa pokušao uvjeriti da moram doći iduće godine na proslavu 35 godina mature. Upotrebio je luzer, nas dvojica što smo ostali u Hrvatskoj možemo se smatrati jedino luzerima, jak argument, tko zna tko će od nas doživjeti sljedeću okruglu obljetnicu, uzgred fejs pokazuje da je više od godinu dana stariji od mene, a bogami po fotkama djeluje i umorniji.
Spremam se žurno za popodnevnu terapiju, usput ostavljam čitateljstvu ispriku jer sam zadnje vrijeme zanemario čistoću bloga, govna našeg polupismenog navodno rvatskog udbaša, sve kasnije ispuštam u virtualnu kanalizaciju, ne bih smio imati opravdanje za to dok sam na bolovanju, no uglavnom neplanirano ujutro duže fejsiram, ugodnije je, a i jedno x svako sranje odmah briše.



Post je objavljen 17.10.2011. u 13:12 sati.